Рецепт Свинина, тушкована із зеленим горошком фото

Свинина, тушкована із зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Бобові, Горох
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На швидку руку, Літні
Гарячі страви, Рагу

Оскільки свинина досить жирна, я вважаю за краще поєднувати її в стравах з легкими овочами. Покажу вам один з моїх улюблених варіантів, як приготувати свинину, тушковану із зеленим горошком.

Таку свинину з горошком я зазвичай подаю як окрему страву, однак можна доповнити його гарніром з картоплі або відвареним рисом. Готувати рагу подібного роду також дуже зручно в мультиварці, це навіть спрощує процес.

Раджу спробувати, просте і корисне блюдо.

  • Свинина - 600 грам
  • Зелений горошок - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Селера - 2 штуки (стебло)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Томатна паста - 100 мілілітрів
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Кріп, петрушка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
свинина, тушкована із зеленим горошком - фото крок 1
Селера вимийте, обсушити і наріжте дуже дрібно. Часник порубати. На рослинному маслі обсмажте селеру хвилини 3, додайте часник.
свинина, тушкована із зеленим горошком - фото крок 2
Свинину промийте, висушіть і наріжте невеликими шматочками. Надішліть в сковороду до селері. Готуйте, поки м'ясо не стане повністю світлим (без рожевого відтінку).
свинина, тушкована із зеленим горошком - фото крок 3
Додайте томатну пасту, горошок, воду, лавровий лист, посоліть і поперчіть блюдо. Накрийте кришкою і тушкуйте 30-40 хвилин.
свинина, тушкована із зеленим горошком - фото крок 4
Перед подачею наріжте кріп і петрушку, розкладіть блюдо по тарілках і присипте зеленню.

Схожі рецепти