Картопляний суп із зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Картопляний суп із зеленим горошком є одним з смачних і легких перших страв. Готується він досить швидко і просто. Ділюся рецептом!
Для того, щоб приготувати картопляний суп із зеленим горошком вам знадобляться найпростіші інгредієнти і зовсім небагато часу. Горошок можна використовувати консервований, свіжий або заморожений. Такий суп сподобається не тільки дітям, але і дорослі його гідно оцінять. Якщо ви хочете порадувати свою сім'ю смачним обідом, цей рецепт саме для вас.
- Бульйон - 1 літр
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелений горошок - 1 банку
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У киплячий бульйон додайте нарізаний невеликими шматочками картопля і варіть 10-15 хвилин.
Морква з луком промийте під проточною водою. Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Моркву натріть на дрібній тертці. Обсмажте овочі на сковороді 5-7 хвилин.
Додайте смажені овочі до картоплі.
Горошок промийте кілька разів під чистою водою, додайте його в суп і варіть 5-10 хвилин. Картопляний суп із зеленим горошком готовий. Смачного!