Курячий суп із зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Такий курячий суп із зеленим горошком в домашніх умовах завжди виходить дуже ароматним і ситним, так що можете бути впевнені, - він з'їдається в один присід, викидати не доведеться! Дуже смачно!
Як вид, рецепт приготування курячого супу з зеленим горошком досить простий, але все ж оригінальний. Адже я раніше, наприклад, відварені яйця могла додавати тільки до щавлевої борщу. А виявляється, вони і в цей простому рецепті курячого супу з зеленим горошком органічно виглядають! Дуже ситний виходить суп, так що раджу вам його приготувати!
- Куряча ніжка - 1-2 штук
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Горошок консервований - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Робимо курячий бульйон з ніжок. Воду солимо, перчим, додамо спеції. Курку виловлюємо, охолоджуємо і нарізаємо шматочками.
2. Яйця відварюємо, охолоджуємо і трьом на крупній тертці.
3. Курячий бульйон ще раз кип'ятимо, і поміщаємо в нього картоплю, порізаний брусочками або кубиками.
4. Цибулю і моркву подрібнити і обсмажити на рослинному маслі.
5. Коли вже картопля звариться, - додамо в бульйон засмажку зі сковороди, горошок, подрібнені яйця і курку. Варимо ще 5-10 хвилин.
6. Суп готовий! Смачного!