Сирний суп із зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Коли борщі і одноманітні супи набридли, можна приготувати швидкий, легкий, при цьому ситний сирний суп із зеленим горошком, який відмінно урізноманітнює ваше меню.
Сирний суп із зеленим горошком виходить дуже смачний, ніжний і наваристий. Завдяки плавленому сиру, доданому в суп на стадії приготування, він набуває вершковий смак, колір і аромат. Горошок можна використовувати як свіжий, так і консервований або заморожений. Смак цього супу перевершує всі очікування. Готується він досить просто і швидко. Якщо ви хочете порадувати своїх близьких смачним обідом, цей рецепт саме для вас.
- Вода - 2 L
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Плавлений сир - 1 штука
- Зелений горошок - 150 грам
- Локшина - 150 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Перець - 1 щіпка
Для приготування сирного супу з зеленим горошком підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Каструлю з водою поставте на вогонь, доведіть до кипіння і додайте нарізаний невеликими шматочками картопля і локшину.
Морква добре помийте під проточною водою, очистіть і натріть на середній або дрібній тертці. Цибулину очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. На добре розігріту сковороду з рослинним маслом викладете овочі і обсмажте їх протягом 8-10 хвилин, постійно помішуючи.
Викладіть овочі в каструлю, акуратно перемішайте і варіть 5-10 хвилин.
Зелений горошок промийте під чистою водою і додайте в суп, варите 3-4 хвилини.
Плавлений сир натріть на дрібній тертці. Попередньо його можна покласти в морозилку, тоді це зробити буде набагато легше. Акуратно викладіть сир в суп і варіть ще 8-10 хвилин постійно помішуючи.
Сирний суп із зеленим горошком готовий. Смачного!