Суп із сьомги з зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з сьомги і зеленим горошком. В приготуванні цієї страви використовується багато корисних продуктів.
Блюдо легке, смачне і корисне. У ньому є багато інгредієнтів, велика кількість спецій. Сьомга і зелений горошок є основою цієї страви.
- Картопля - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Жменю Ріса - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Петрушка - 3 штуки
- Сьомга - 200 грам
- Хміль-сунелі - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
- Каррі - 1 щіпка
- Базилік - 1 щіпка
- Сіль - - За смаком
- Консервований горошок зелений - 100 грам
1. Очищаємо від шкірки моркву і картоплю, промиваємо та нарізаємо кубиками. Наливаємо воду в каструлю і ставимо на вогонь, коли закипить, кидаємо в неї цілу цибулину і моркву (очищені). Хвилин через сім додаємо промитого рису і картоплі.
2. Очищаємо від шкіри сьомгу, кісточки видаляємо, нарізаємо не надто великими шматочками. Для приготування цього супу можна використовувати обрізки сьомги. Обрізки цілком підійде для приготування супу. А великі шматки риби краще обсмажити або запекти.
3. Після того як картопля звариться (приблизно хвилин через сім після того як його запускали), виймаємо цибулину з каструлі, і додаємо зеленого горошку, нарізаної риби, подрібненого часнику, спецій і солі.
4. Хвилин через п'ять суп буде готовий. Ще хвилин десять треба дати йому настоятися, хоча можна подавати і відразу після виключення. Потрібно обов'язково додавати до нього гілочки петрушки. Так само непогано додати сметани.