М'ясо зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Це хороший варіант для тих, хто шукає різноманітності в смаку - соковите і пряне м'ясо з ніжними листям шпинату. Навряд чи потрібно перераховувати корисні властивості шпинату, так що рекомендую записати рецепт.
Для приготування вам знадобиться: яловичина і листя шпинату. Блюдо смачне і просте в приготуванні. До столу його подають в гарячому вигляді, якщо зробите велику порцію, то можете розігріти перед подачею. Яловичину можна замінити на свинину, її можна варити менше.
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Яловичина - 450 грам (м'якоть)
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Помідори - 400 грам
- Імбир свіжий - 1 Ст. Ложка
- Перець салатний - 1 штука
- Бульйон - 1 Склянка
- Шпинат - 350 грам
- Сіль і перець - За смаком
1
Яловичину вимийте і наріжте невеликими шматочками. Розігрійте сковороду зі столовою ложкою олії і викладіть м'ясо, обсмажуйте до скоринки, а потім приберіть м'ясо зі сковороди з усіма утворилися соками.
2
Очистіть і наріжте кубиками цибулю з часником. Поверніть сковороду на вогонь і обсмажити цибулю і часник.
3
Вимийте і наріжте кубиками томати, додайте їх на сковороду, готуйте до утворення однорідної маси.
4
Очистіть корінь імбиру і натріть його на дрібній тертці, наріжте дрібно перець і викладіть все в сковороду до овочів.
5
Влийте бульйон і перемішайте, додайте раніше обсмажене м'ясо. Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте м'ясо близько 1-3 годин, перевіряйте на м'якість, при необхідності можете доливати воду.
6
Вимийте і наріжте крупно шпинат, додайте його за 15 хвилин до закінчення приготування, сіль і poperčite.
7
Подавайте блюдо відразу після приготування самостійно або з гарніром. Смачного!