Рецепт Соєве м'ясо зі шпинатом і вершками фото

Соєве м'ясо зі шпинатом і вершками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Бобові , Соя
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соєве м'ясо дуже просто приготувати. Воно дешевше звичайного м'яса, але далеко не поступається йому по корисності. Саме тому я люблю використовувати його на кухні. Одним зі своїх рецептів хочу поділитися.

Опис приготування:

Як приготувати соєве м'ясо зі шпинатом і вершками?

1. Відваріть соєве м'ясо в воді з приправами згідно з інструкцією, зазначеної на упаковці з соєвим м'ясом. Найчастіше, щоб соєве м'ясо відварити, треба додати в каструлю з водою лавровий лист, перець горошком і трохи посолити. Проваривши близько 5 хвилин, відкиньте м'ясо на друшляк і дайте йому стекти.

2. Помийте шпинат, просушіть його паперовими серветками і поріжте, а краще порвіть смугами близько 1 см. Шириною.

3. Розігрійте на сковороді на середньому вогні оливкова (або інше рослинне) масло і обсмажте соєве м'ясо так, щоб воно злегка підрум'янилося.

4. Зменшіть вогонь і додайте на сковороду шпинат. Накрийте кришкою і трохи протушкувати. Шпинат дуже зменшиться в розмірах.

5. Додайте будь-яких пряних трав. Підійде коріандр або базилік. Влийте вершки. Перемішайте. Закрийте сковороду кришкою і протушкувати ще 4-5 хвилин. Потім вимкніть плиту та залиште готову страву на ній на деякий час.

Готове соєве м'ясо зі шпинатом і вершками можна подавати на стіл з картопляним пюре або білим розсипчастим рисом.

Смачного!

Удачі в приготуванні і будьте здорові!

  • Соєве м'ясо - 200 грам
  • Свіжий шпинат - 250 грам
  • Вершки 10% - 100 мілілітрів
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком
Як приготувати соєве м'ясо зі шпинатом і вершками?

1. Відваріть соєве м'ясо в воді з приправами згідно з інструкцією, зазначеної на упаковці з соєвим м'ясом. Найчастіше, щоб соєве м'ясо відварити, треба додати в каструлю з водою лавровий лист, перець горошком і трохи посолити. Проваривши близько 5 хвилин, відкиньте м'ясо на друшляк і дайте йому стекти.

2. Помийте шпинат, просушіть його паперовими серветками і поріжте, а краще порвіть смугами близько 1 см. Шириною.

3. Розігрійте на сковороді на середньому вогні оливкова (або інше рослинне) масло і обсмажте соєве м'ясо так, щоб воно злегка підрум'янилося.

4. Зменшіть вогонь і додайте на сковороду шпинат. Накрийте кришкою і трохи протушкувати. Шпинат дуже зменшиться в розмірах.

5. Додайте будь-яких пряних трав. Підійде коріандр або базилік. Влийте вершки. Перемішайте. Закрийте сковороду кришкою і протушкувати ще 4-5 хвилин. Потім вимкніть плиту та залиште готову страву на ній на деякий час.

Готове соєве м'ясо зі шпинатом і вершками можна подавати на стіл з картопляним пюре або білим розсипчастим рисом.

Смачного!

Удачі в приготуванні і будьте здорові!

Схожі рецепти