Рецепт Соєве м'ясо зі шпинатом і вершками фото

Соєве м'ясо зі шпинатом і вершками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Бобові, Соя
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Соєве м'ясо дуже просто приготувати. Воно дешевше звичайного м'яса, але далеко не поступається йому по корисності. Саме тому я люблю використовувати його на кухні. Одним зі своїх рецептів хочу поділитися.

Як приготувати соєве м'ясо зі шпинатом і вершками?

1. Відваріть соєве м'ясо в воді з приправами згідно з інструкцією, зазначеної на упаковці з соєвим м'ясом. Найчастіше, щоб соєве м'ясо відварити, треба додати в каструлю з водою лавровий лист, перець горошком і трохи посолити. Проваривши близько 5 хвилин, відкиньте м'ясо на друшляк і дайте йому стекти.

2. Помийте шпинат, просушіть його паперовими серветками і поріжте, а краще порвіть смугами близько 1 см. Шириною.

3. Розігрійте на сковороді на середньому вогні оливкова (або інше рослинне) масло і обсмажте соєве м'ясо так, щоб воно злегка підрум'янилося.

4. Зменшіть вогонь і додайте на сковороду шпинат. Накрийте кришкою і трохи протушкувати. Шпинат дуже зменшиться в розмірах.

5. Додайте будь-яких пряних трав. Підійде коріандр або базилік. Влийте вершки. Перемішайте. Закрийте сковороду кришкою і протушкувати ще 4-5 хвилин. Потім вимкніть плиту та залиште готову страву на ній на деякий час.

Готове соєве м'ясо зі шпинатом і вершками можна подавати на стіл з картопляним пюре або білим розсипчастим рисом.

Смачного!

Удачі в приготуванні і будьте здорові!

  • Соєве м'ясо - 200 грам
  • Свіжий шпинат - 250 грам
  • Вершки 10% - 100 мілілітрів
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком
Як приготувати соєве м'ясо зі шпинатом і вершками?

1. Відваріть соєве м'ясо в воді з приправами згідно з інструкцією, зазначеної на упаковці з соєвим м'ясом. Найчастіше, щоб соєве м'ясо відварити, треба додати в каструлю з водою лавровий лист, перець горошком і трохи посолити. Проваривши близько 5 хвилин, відкиньте м'ясо на друшляк і дайте йому стекти.

2. Помийте шпинат, просушіть його паперовими серветками і поріжте, а краще порвіть смугами близько 1 см. Шириною.

3. Розігрійте на сковороді на середньому вогні оливкова (або інше рослинне) масло і обсмажте соєве м'ясо так, щоб воно злегка підрум'янилося.

4. Зменшіть вогонь і додайте на сковороду шпинат. Накрийте кришкою і трохи протушкувати. Шпинат дуже зменшиться в розмірах.

5. Додайте будь-яких пряних трав. Підійде коріандр або базилік. Влийте вершки. Перемішайте. Закрийте сковороду кришкою і протушкувати ще 4-5 хвилин. Потім вимкніть плиту та залиште готову страву на ній на деякий час.

Готове соєве м'ясо зі шпинатом і вершками можна подавати на стіл з картопляним пюре або білим розсипчастим рисом.

Смачного!

Удачі в приготуванні і будьте здорові!

Схожі рецепти