Соєве м'ясо зі шпинатом і вершками
(покроковий рецепт з фото)
Соєве м'ясо дуже просто приготувати. Воно дешевше звичайного м'яса, але далеко не поступається йому по корисності. Саме тому я люблю використовувати його на кухні. Одним зі своїх рецептів хочу поділитися.
Як приготувати соєве м'ясо зі шпинатом і вершками?
1. Відваріть соєве м'ясо в воді з приправами згідно з інструкцією, зазначеної на упаковці з соєвим м'ясом. Найчастіше, щоб соєве м'ясо відварити, треба додати в каструлю з водою лавровий лист, перець горошком і трохи посолити. Проваривши близько 5 хвилин, відкиньте м'ясо на друшляк і дайте йому стекти.
2. Помийте шпинат, просушіть його паперовими серветками і поріжте, а краще порвіть смугами близько 1 см. Шириною.
3. Розігрійте на сковороді на середньому вогні оливкова (або інше рослинне) масло і обсмажте соєве м'ясо так, щоб воно злегка підрум'янилося.
4. Зменшіть вогонь і додайте на сковороду шпинат. Накрийте кришкою і трохи протушкувати. Шпинат дуже зменшиться в розмірах.
5. Додайте будь-яких пряних трав. Підійде коріандр або базилік. Влийте вершки. Перемішайте. Закрийте сковороду кришкою і протушкувати ще 4-5 хвилин. Потім вимкніть плиту та залиште готову страву на ній на деякий час.
Готове соєве м'ясо зі шпинатом і вершками можна подавати на стіл з картопляним пюре або білим розсипчастим рисом.
Смачного!
Удачі в приготуванні і будьте здорові!
- Соєве м'ясо - 200 грам
- Свіжий шпинат - 250 грам
- Вершки 10% - 100 мілілітрів
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Відваріть соєве м'ясо в воді з приправами згідно з інструкцією, зазначеної на упаковці з соєвим м'ясом. Найчастіше, щоб соєве м'ясо відварити, треба додати в каструлю з водою лавровий лист, перець горошком і трохи посолити. Проваривши близько 5 хвилин, відкиньте м'ясо на друшляк і дайте йому стекти.
2. Помийте шпинат, просушіть його паперовими серветками і поріжте, а краще порвіть смугами близько 1 см. Шириною.
3. Розігрійте на сковороді на середньому вогні оливкова (або інше рослинне) масло і обсмажте соєве м'ясо так, щоб воно злегка підрум'янилося.
4. Зменшіть вогонь і додайте на сковороду шпинат. Накрийте кришкою і трохи протушкувати. Шпинат дуже зменшиться в розмірах.
5. Додайте будь-яких пряних трав. Підійде коріандр або базилік. Влийте вершки. Перемішайте. Закрийте сковороду кришкою і протушкувати ще 4-5 хвилин. Потім вимкніть плиту та залиште готову страву на ній на деякий час.
Готове соєве м'ясо зі шпинатом і вершками можна подавати на стіл з картопляним пюре або білим розсипчастим рисом.
Смачного!
Удачі в приготуванні і будьте здорові!