Рецепт М'ясо соєве з черемшею фото

М'ясо соєве з черемшею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Соя
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Черемша – приправа на любителя. Хочу познайомити вас з рецептом смачного вегетаріанського страви, в якому використовується черемша і соєве м'ясо. Спробуйте, вам сподобається.

Опис приготування:

Щоб зробити соєве м'ясо з черемшею, приготуйте всі необхідні інгредієнти. Потім треба треба буде гасити блюдо. Все готується гранично просто і швидко.

Отже, приступаємо до готування.

1. Соєве м'ясо відваріть в воді близько 10 хвилин до готовності. Під час варіння можна, по бажанню, додати прянощі, що надасть м'ясу особливого смаку й аромату. Сюди підійдуть традиційні прянощі до м'яса. Вибирайте на свій смак.

2. Відварене соєве м'ясо поріжте соломкою.

3. У сковороду влийте рослинного масла, включите під нею середньо-високий вогонь і обсмажте нарізане соломкою соєве м'ясо до появи скоринки. У процесі смаження посоліть і поперчіть за смаком.

4. Черемшу промийте і дрібно порубати.

5. Змішайте черемшу з обсмаженою соєвим м'ясом на сковороді.

6. Після цього тушкуйте блюдо близько 2-3 хвилин.

До столу подавайте гарячим.

М'ясо соєве з черемшею готове!

Смачного!

  • Соєве м'ясо - 200 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Перець, сіль - За смаком
Щоб зробити соєве м'ясо з черемшею, приготуйте всі необхідні інгредієнти. Потім треба треба буде гасити блюдо. Все готується гранично просто і швидко.

Отже, приступаємо до готування.

1. Соєве м'ясо відваріть в воді близько 10 хвилин до готовності. Під час варіння можна, по бажанню, додати прянощі, що надасть м'ясу особливого смаку й аромату. Сюди підійдуть традиційні прянощі до м'яса. Вибирайте на свій смак.

2. Відварене соєве м'ясо поріжте соломкою.

3. У сковороду влийте рослинного масла, включите під нею середньо-високий вогонь і обсмажте нарізане соломкою соєве м'ясо до появи скоринки. У процесі смаження посоліть і поперчіть за смаком.

4. Черемшу промийте і дрібно порубати.

5. Змішайте черемшу з обсмаженою соєвим м'ясом на сковороді.

6. Після цього тушкуйте блюдо близько 2-3 хвилин.

До столу подавайте гарячим.

М'ясо соєве з черемшею готове!

Смачного!

Схожі рецепти