Соєве м'ясо по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
У цій страві поєднується корисне соєве м'ясо і улюблена багатьма корейська морквина. Смак у соєвого м'яса по-корейськи дивовижний. Рекомендую. Дивимося рецепт і готуємо!
Готовий салат повинен стояти в холодильнику від 12 годин до доби, щоб добре просочитися. Тому готуйте його заздалегідь. Смачного!
- Морква - 3 штуки
- Соєве м'ясо - 100 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Оцет 70% - 1, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Коріандр мелений - 2 чайних ложки
- Перець червоний мелений - 2 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
Соєве м'ясо замочіть в гарячій воді на 10 хвилин, потім промийте і відіжміть.
Поки м'ясо замочити натріть на тертці моркву. Додайте в неї цукор і сіль і гарненько вимісити морква руками до появи соку.
Соєве м'ясо змішайте з морквою.
Дрібно порубаний часник змішайте зі спеціями, маслом і оцтом. Суміш поставте в мікрохвильовку на 30-60 секунд, щоб трохи прогріти.
Отриману гарячу суміш додайте в салат, ще раз добре перемішайте і приберіть в холодильник.