Рецепт Соєве м'ясо по-корейськи фото

Соєве м'ясо по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Овочі, Бобові, Соя
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

У цій страві поєднується корисне соєве м'ясо і улюблена багатьма корейська морквина. Смак у соєвого м'яса по-корейськи дивовижний. Рекомендую. Дивимося рецепт і готуємо!

Готовий салат повинен стояти в холодильнику від 12 годин до доби, щоб добре просочитися. Тому готуйте його заздалегідь. Смачного!

  • Морква - 3 штуки
  • Соєве м'ясо - 100 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет 70% - 1, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Коріандр мелений - 2 чайних ложки
  • Перець червоний мелений - 2 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
соєве м'ясо по-корейськи - фото крок 1
Соєве м'ясо замочіть в гарячій воді на 10 хвилин, потім промийте і відіжміть.
соєве м'ясо по-корейськи - фото крок 2
Поки м'ясо замочити натріть на тертці моркву. Додайте в неї цукор і сіль і гарненько вимісити морква руками до появи соку.
соєве м'ясо по-корейськи - фото крок 3
Соєве м'ясо змішайте з морквою.
соєве м'ясо по-корейськи - фото крок 4
Дрібно порубаний часник змішайте зі спеціями, маслом і оцтом. Суміш поставте в мікрохвильовку на 30-60 секунд, щоб трохи прогріти.
соєве м'ясо по-корейськи - фото крок 5
Отриману гарячу суміш додайте в салат, ще раз добре перемішайте і приберіть в холодильник.

Схожі рецепти