Рецепт Соєве м'ясо на грилі фото

Соєве м'ясо на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Соя
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки

Соєве м'ясо - побічний продукт виробництва соєвого масла, дуже нагадує за смаком справжнє м'ясо і є цінним джерелом білка. Моя сестра вегетаріанка дуже рекомендує це блюдо. Спробуйте.

Соєве м'ясо на грилі можна готувати як на вулиці, так і вдома. Підійде мангал, електричний гриль, звичайна духовка. Пробуйте, експериментуйте і будьте завжди здорові!

Отже, як приготувати соєве м'ясо на грилі?

1. Соєве м'ясо попередньо замочіть на 10-15 хвилин в теплій воді. Потім воду злийте, м'ясо злегка відіжміть руками.

2. У мисці змішайте масло, насіння кмину, соєвий соус, порошок куркуми і цукор. Помістіть соєве м'ясо в цю суміш і маринують протягом 1 годину.

3. Мариноване соєве м'ясо насадити на бамбукові шпажки приблизно по 5-6 шматочків. Можна використовувати палички для китайської їжі. Поставте насаджене таким чином соєве м'ясо в духовку при 160 градусах на 20 хвилин в режимі "гриль" . Якщо у вас такий режим відсутній, не турбуйтеся. Можна просто відправити в духовку при звичайному режимі запікання.

Подавайте на стіл з будь-яким соусом на ваш смак для того, щоб в нього вмочати шпажку з м'ясом.

Смачного!

  • Соєве м'ясо - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Насіння кмину - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Порошок куркуми - 1 Чайна ложка
Соєве м'ясо на грилі можна готувати як на вулиці, так і вдома. Підійде мангал, електричний гриль, звичайна духовка. Пробуйте, експериментуйте і будьте завжди здорові!

Отже, як приготувати соєве м'ясо на грилі?

1. Соєве м'ясо попередньо замочіть на 10-15 хвилин в теплій воді. Потім воду злийте, м'ясо злегка відіжміть руками.

2. У мисці змішайте масло, насіння кмину, соєвий соус, порошок куркуми і цукор. Помістіть соєве м'ясо в цю суміш і маринують протягом 1 годину.

3. Мариноване соєве м'ясо насадити на бамбукові шпажки приблизно по 5-6 шматочків. Можна використовувати палички для китайської їжі. Поставте насаджене таким чином соєве м'ясо в духовку при 160 градусах на 20 хвилин в режимі "гриль" . Якщо у вас такий режим відсутній, не турбуйтеся. Можна просто відправити в духовку при звичайному режимі запікання.

Подавайте на стіл з будь-яким соусом на ваш смак для того, щоб в нього вмочати шпажку з м'ясом.

Смачного!

Схожі рецепти