Рецепт Соєве м'ясо по-китайськи фото

Соєве м'ясо по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі, Бобові, Соя
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Пікантне блюдо зі східної кухні сподобається кожному. Я його часто готую на свята, і гості завжди залишаються задоволені. Ще й рецепт просять. Упевнений, що і вам сподобається - спробуйте.

Соєве м'ясо по-китайськи - це холодна закуска, яку можна подати, поки готується основне блюдо.За рахунок пряних спецій, блюдо виходить дуже ароматним. Якщо куркума для вас є занадто пряної, використовуйте менше, ніж половинку чайної ложки.

Як приготувати соєве м'ясо по-китайськи?

1. Відваріть соєве м'ясо в несолоної воді протягом 15 хвилин. Злийте воду і залиште остигати. Соєве м'ясо повинно стекти.

2. Далі готуємо маринад. Воду з цукром доведіть до кипіння, після цього додайте чорний і червоний перець, kurkumu, koriandr. Ця суміш повинна прокипіти буквально 5-7 секунд.

3. Потім влийте оцет і рослинне масло. Знову доведіть до кипіння.

4. У киплячий маринад додайте видавлений часник і соєвий соус.

5. Готовим маринадом залийте соєве м'ясо, остудіть і поставте в холодильник на добу.

Таку закуску можна готувати про запас - завдяки спецій вона може зберігатися в холодильнику тижнями.

Смачного!

  • Вода - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Червоний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Часник - 4 зубчики
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Соєве м'ясо - 600 грам
Соєве м'ясо по-китайськи - це холодна закуска, яку можна подати, поки готується основне блюдо.За рахунок пряних спецій, блюдо виходить дуже ароматним. Якщо куркума для вас є занадто пряної, використовуйте менше, ніж половинку чайної ложки.

Як приготувати соєве м'ясо по-китайськи?

1. Відваріть соєве м'ясо в несолоної воді протягом 15 хвилин. Злийте воду і залиште остигати. Соєве м'ясо повинно стекти.

2. Далі готуємо маринад. Воду з цукром доведіть до кипіння, після цього додайте чорний і червоний перець, kurkumu, koriandr. Ця суміш повинна прокипіти буквально 5-7 секунд.

3. Потім влийте оцет і рослинне масло. Знову доведіть до кипіння.

4. У киплячий маринад додайте видавлений часник і соєвий соус.

5. Готовим маринадом залийте соєве м'ясо, остудіть і поставте в холодильник на добу.

Таку закуску можна готувати про запас - завдяки спецій вона може зберігатися в холодильнику тижнями.

Смачного!

Схожі рецепти