Соєве м'ясо по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Пікантне блюдо зі східної кухні сподобається кожному. Я його часто готую на свята, і гості завжди залишаються задоволені. Ще й рецепт просять. Упевнений, що і вам сподобається - спробуйте.
Соєве м'ясо по-китайськи - це холодна закуска, яку можна подати, поки готується основне блюдо.За рахунок пряних спецій, блюдо виходить дуже ароматним. Якщо куркума для вас є занадто пряної, використовуйте менше, ніж половинку чайної ложки.
Як приготувати соєве м'ясо по-китайськи?
1. Відваріть соєве м'ясо в несолоної воді протягом 15 хвилин. Злийте воду і залиште остигати. Соєве м'ясо повинно стекти.
2. Далі готуємо маринад. Воду з цукром доведіть до кипіння, після цього додайте чорний і червоний перець, kurkumu, koriandr. Ця суміш повинна прокипіти буквально 5-7 секунд.
3. Потім влийте оцет і рослинне масло. Знову доведіть до кипіння.
4. У киплячий маринад додайте видавлений часник і соєвий соус.
5. Готовим маринадом залийте соєве м'ясо, остудіть і поставте в холодильник на добу.
Таку закуску можна готувати про запас - завдяки спецій вона може зберігатися в холодильнику тижнями.
Смачного!
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Червоний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Склянка
- Часник - 4 зубчики
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Соєве м'ясо - 600 грам
Як приготувати соєве м'ясо по-китайськи?
1. Відваріть соєве м'ясо в несолоної воді протягом 15 хвилин. Злийте воду і залиште остигати. Соєве м'ясо повинно стекти.
2. Далі готуємо маринад. Воду з цукром доведіть до кипіння, після цього додайте чорний і червоний перець, kurkumu, koriandr. Ця суміш повинна прокипіти буквально 5-7 секунд.
3. Потім влийте оцет і рослинне масло. Знову доведіть до кипіння.
4. У киплячий маринад додайте видавлений часник і соєвий соус.
5. Готовим маринадом залийте соєве м'ясо, остудіть і поставте в холодильник на добу.
Таку закуску можна готувати про запас - завдяки спецій вона може зберігатися в холодильнику тижнями.
Смачного!