М'ясо з стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо бажаєте швидко і смачно перекусити - приготуйте м'ясо зі стручкової квасолею. Вам буде потрібно самий мінімальний набір інгредієнтів. Натомість ви отримаєте шалене і шикарне блюдо!
Перед вами простий рецепт приготування м'ясо зі стручкової квасолею. Вам будуть потрібні наступні інгредієнти: свинина, стручковая фасоль, соус томатний, сіль і рослинне масло. Соус можна замінити звичайним кетчупом. Попередньо відваріть стручкову квасолю до готовності, потім обсмажте м'ясо з соусом, додайте квасолю і тушкуйте під кришкою до готовності. От і все!
Гарного вам дня!
- Фасоль стручковая - 400 грам (відварена)
- Свинина - 300 грам
- Соус томатний - За смаком (або кетчуп)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
М'ясо нарізаємо невеликими кубиками.
На розігріту сковороду додайте рослинне масло. Обсмажте м'ясо до золотистої скоринки. Потім додайте соус, посоліть і влийте трохи води. Ретельно перемішайте.
Добавляем стручковую фасоль, перемішуємо і тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин.
Все готово! Смачного!