Лосось в духовці на овочевій подушці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати лосося в духовці в пергаментному папері і на подушці з овочів. Це повноцінне гаряче блюдо з гарніром, дуже смачне. Крім того, воно легко засвоюється.
Всього 30 хвилин вашого часу буде потрібно, щоб створити на своїй кухні це вишукане блюдо, яке подається в багатьох ресторанах в різних країнах світу.
Але тут важливо вибрати свіже та якісне філе лосося, тоді блюдо вдасться на славу. Смачного!
- Філе лосося - 2 штуки
- Цукіні - 2 штуки (невеликі)
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Кріп подрібнений - 1 Чайна ложка
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Філе вимийте і висушіть, посипте сіллю і перцем. Вимийте і наріжте цукіні і лимон тонкими часточками, цибулю наріжте чверть кільцями. З 2 шматочка пекарської папери викладіть подушку з цукіні, цибуля і лимон, зверху покладіть рибу.
Увімкніть духовку на 180 градусів. Посипте овочі та рибу подрібненим кропом, збризніть оливковим маслом і лимонним соком. Тепер щільно загорніть папір в конвертики і відправте в духовку.
Готуйте рибу 10 хвилин, потім акуратно відкрийте папір повністю або частково і готуйте ще 5-10 хвилин. Подавати блюдо можна прямо в конвертиках, уклавши їх на тарілки.