Рецепт Манти на овочевій подушці фото

Манти на овочевій подушці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Фарш, Спеції, Прянощі, Приправи
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Пельмені

Пропоную вам приготувати манти на овочевій подушці. Овочі дуже вдало гармоніюють з мантами, надаючи страві приємний смак і оригінальність. Беріть на замітку рецепт!

Манти за цим рецептом виходять дуже ніжні і смачні. Овочі в процесі приготування насичуються усіма ароматами і це їх об'єднує, роблячи блюдо просто дивовижним на смак. Рецепт цікавий і дуже простий, підійде для повсякденного меню або для будь-якого святкового столу.

  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 80 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка(+ трохи для смаження)
  • Борошно - 200-300 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
манти на овочевій подушці - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
манти на овочевій подушці - фото крок 2
У глибокій мисці з'єднайте воду, яйце і масло. Додайте 0, 5 ç.l. Солі і все трохи збийте.
манти на овочевій подушці - фото крок 3
Частинами введіть борошно.
манти на овочевій подушці - фото крок 4
Замісити пружне і еластичне тісто, зберіть його в кулю, накрийте рушником і залиште на 20-30 хвилин.
манти на овочевій подушці - фото крок 5
М'ясо подрібніть за допомогою м'ясорубки або блендера.
манти на овочевій подушці - фото крок 6
Додайте до готового фаршу нарізаний кубиками цибулю, сіль і спеції за смаком. Добре все перемішайте.
манти на овочевій подушці - фото крок 7
Від тесту отщіпніте шматок, розкачайте його ковбаскою і наріжте шматочками. Кожен шматочок обваляйте з двох сторін у борошні.
манти на овочевій подушці - фото крок 8
Розкачайте тісто в формі кола і викладіть по центру начинку.
манти на овочевій подушці - фото крок 9
Сформуйте манти будь-яким зручним способом. Таким чином необхідно приготувати все манти.
манти на овочевій подушці - фото крок 10
Помідори і цибулю наріжте кубиками. Моркву натріть на тертці, а перець наріжте невеликий соломкою.
манти на овочевій подушці - фото крок 11
Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
манти на овочевій подушці - фото крок 12
Зверху на невеликій відстані один від одного розподіліть манти.
манти на овочевій подушці - фото крок 13
Окремо з'єднайте сметану і томатну пасту. Додайте за смаком сіль, мелений чорний перець і влийте тонкою цівкою окріп. Готовим соусом залийте манти з овочами. Соусу повинно бути стільки, щоб він покривав манти трохи більше, ніж наполовину. Доведіть все до кипіння, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на невеликому вогні близько 45 хвилин.
манти на овочевій подушці - фото крок 14
Манти на овочевій подушці готові.
манти на овочевій подушці - фото крок 15
Смачного!

Схожі рецепти