Рецепт Манти на овочевій подушці фото

Манти на овочевій подушці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Фарш , Спеції , Прянощі , Приправи
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вам приготувати манти на овочевій подушці. Овочі дуже вдало гармоніюють з мантами, надаючи страві приємний смак і оригінальність. Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Манти за цим рецептом виходять дуже ніжні і смачні. Овочі в процесі приготування насичуються усіма ароматами і це їх об'єднує, роблячи блюдо просто дивовижним на смак. Рецепт цікавий і дуже простий, підійде для повсякденного меню або для будь-якого святкового столу.

  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 80 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка(+ трохи для смаження)
  • Борошно - 200-300 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
манти на овочевій подушці - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
манти на овочевій подушці - фото крок 2
У глибокій мисці з'єднайте воду, яйце і масло. Додайте 0, 5 ç.l. Солі і все трохи збийте.
манти на овочевій подушці - фото крок 3
Частинами введіть борошно.
манти на овочевій подушці - фото крок 4
Замісити пружне і еластичне тісто, зберіть його в кулю, накрийте рушником і залиште на 20-30 хвилин.
манти на овочевій подушці - фото крок 5
М'ясо подрібніть за допомогою м'ясорубки або блендера.
манти на овочевій подушці - фото крок 6
Додайте до готового фаршу нарізаний кубиками цибулю, сіль і спеції за смаком. Добре все перемішайте.
манти на овочевій подушці - фото крок 7
Від тесту отщіпніте шматок, розкачайте його ковбаскою і наріжте шматочками. Кожен шматочок обваляйте з двох сторін у борошні.
манти на овочевій подушці - фото крок 8
Розкачайте тісто в формі кола і викладіть по центру начинку.
манти на овочевій подушці - фото крок 9
Сформуйте манти будь-яким зручним способом. Таким чином необхідно приготувати все манти.
манти на овочевій подушці - фото крок 10
Помідори і цибулю наріжте кубиками. Моркву натріть на тертці, а перець наріжте невеликий соломкою.
манти на овочевій подушці - фото крок 11
Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
манти на овочевій подушці - фото крок 12
Зверху на невеликій відстані один від одного розподіліть манти.
манти на овочевій подушці - фото крок 13
Окремо з'єднайте сметану і томатну пасту. Додайте за смаком сіль, мелений чорний перець і влийте тонкою цівкою окріп. Готовим соусом залийте манти з овочами. Соусу повинно бути стільки, щоб він покривав манти трохи більше, ніж наполовину. Доведіть все до кипіння, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на невеликому вогні близько 45 хвилин.
манти на овочевій подушці - фото крок 14
Манти на овочевій подушці готові.
манти на овочевій подушці - фото крок 15
Смачного!

Схожі рецепти