Рецепт Локшина «Сезам» фото

Локшина «Сезам»
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Макарони , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування локшини"Сезам" .

Кількість порцій: 6
  • Спагеті - 500 грам
  • Соєвий соус - 120 мілілітрів (з низьким вмістом натрію)
  • Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
  • Масло каноли - 2 Ст. Ложки
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки (або винний)
  • Меленого червоного перцю - 1, 5 чайних ложки
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Koriandr - 60 грам (порізаний)
  • Червоний перець - 1 штука (тонко порізати)
  • Червона капуста - 1/4 штуки (тонко порізати)
  • Морква - 2 штуки
  • Соєві боби - 350 грам
  • Підсмажені насіння кунжуту - 120 грам
локшина
Складові
локшина
Приготуйте макарони, як зазначено на упаковці.
локшина
Акуратно перекладіть макарони в друшляк.
локшина
Промийте під проточною холодною водою. І відставте в сторону.
локшина
Поріжте всі овочі уздовж крім зеленої цибулі, його поріжте кільцями.
локшина
У мисці змішайте соєвий соус, масла, оцет, подрібнений червоний перець, зелений лук і коріандр.
локшина
Дуже добре перемішайте.
локшина
Додайте локшину і овочі до приправ.
локшина
Добре перемішайте і потім посипте кунжут.
локшина
Блюдо готово. Сервіруйте на стіл в охолодженому вигляді. Смачного.

Схожі рецепти