Локшина «Сезам»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування локшини "сезам" .
Кількість порцій: 6
- Спагеті - 500 грам
- Соєвий соус - 120 мілілітрів (з низьким вмістом натрію)
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Масло каноли - 2 Ст. Ложки
- Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки (або винний)
- Меленого червоного перцю - 1, 5 чайних ложки
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Koriandr - 60 грам (порізаний)
- Червоний перець - 1 штука (тонко порізати)
- Червона капуста - 1/4 штуки (тонко порізати)
- Морква - 2 штуки
- Соєві боби - 350 грам
- Підсмажені насіння кунжуту - 120 грам

Складові

Приготуйте макарони, як зазначено на упаковці.

Акуратно перекладіть макарони в друшляк.

Промийте під проточною холодною водою. І відставте в сторону.

Поріжте всі овочі уздовж крім зеленої цибулі, його поріжте кільцями.

У мисці змішайте соєвий соус, масла, оцет, подрібнений червоний перець, зелений лук і коріандр.

Дуже добре перемішайте.

Додайте локшину і овочі до приправ.

Добре перемішайте і потім посипте кунжут.

Блюдо готово. Сервіруйте на стіл в охолодженому вигляді. Смачного.