Рецепт Лазанья з бринзою фото

Лазанья з бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Сир , Бринза
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами відмінний варіант смачної і корисної закуски або основного блюда - рецепт приготування лазаньї з бринзою і шпинатом. Соковита начинка ідеально поєднується з найтоншим тестом.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування лазаньї з бринзою сміливо можна назвати варіантом на швидку руку, так як начинку можна зробити всього за кілька хвилин. Для початку необхідно вимити шпинат, відокремити листя і злегка їх подрібнити.

2. Викласти шпинат в сотейник і тушкувати на середньому вогні буквально 3-5 хвилин, щоб листочки стали млявими. При необхідності можна додати пару ложок води.

3. Тим часом вбити яйця в невелику мисочку і злегка збити їх виделкою.

4. Додати бринзу і як слід перемішати.

5. Вимити, просушити і подрібнити зелену цибулю.

6. Додати в начинку цибулю і шпинат. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати спеції за смаком.

7. На дно форми, попередньо змащеній вершковим маслом, викласти листи лазаньї.

8. Потім розкласти половину начинки. Як зробити лазанью з бринзою ще смачніше? Можна додати трохи моцарели або іншого сиру за смаком.

9. Накрити ще 3 листами і другою половиною начинки. Зверху викласти залишилися листя і щільно притиснути начинку.

10. Пармезан натерти на тертці і присипати їм листи зверху. Можна додати трохи вершкового масла зверху.

11. Надіслати форму в розігріту духовку на 30-35 хвилин, поки верх не зарум'яниться.

Смачного!

  • Шпинат - 500 грам
  • Бринза - 400 грам
  • Зелена цибуля - 50 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Листи лазаньї - 9 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Пармезан - 50 грам
1. Рецепт приготування лазаньї з бринзою сміливо можна назвати варіантом на швидку руку, так як начинку можна зробити всього за кілька хвилин. Для початку необхідно вимити шпинат, відокремити листя і злегка їх подрібнити.

2. Викласти шпинат в сотейник і тушкувати на середньому вогні буквально 3-5 хвилин, щоб листочки стали млявими. При необхідності можна додати пару ложок води.

3. Тим часом вбити яйця в невелику мисочку і злегка збити їх виделкою.

4. Додати бринзу і як слід перемішати.

5. Вимити, просушити і подрібнити зелену цибулю.

6. Додати в начинку цибулю і шпинат. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати спеції за смаком.

7. На дно форми, попередньо змащеній вершковим маслом, викласти листи лазаньї.

8. Потім розкласти половину начинки. Як зробити лазанью з бринзою ще смачніше? Можна додати трохи моцарели або іншого сиру за смаком.

9. Накрити ще 3 листами і другою половиною начинки. Зверху викласти залишилися листя і щільно притиснути начинку.

10. Пармезан натерти на тертці і присипати їм листи зверху. Можна додати трохи вершкового масла зверху.

11. Надіслати форму в розігріту духовку на 30-35 хвилин, поки верх не зарум'яниться.

Смачного!

Схожі рецепти