Лазанья з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами відмінний варіант смачної і корисної закуски або основного блюда - рецепт приготування лазаньї з бринзою і шпинатом. Соковита начинка ідеально поєднується з найтоншим тестом.
1. Рецепт приготування лазаньї з бринзою сміливо можна назвати варіантом на швидку руку, так як начинку можна зробити всього за кілька хвилин. Для початку необхідно вимити шпинат, відокремити листя і злегка їх подрібнити.
2. Викласти шпинат в сотейник і тушкувати на середньому вогні буквально 3-5 хвилин, щоб листочки стали млявими. При необхідності можна додати пару ложок води.
3. Тим часом вбити яйця в невелику мисочку і злегка збити їх виделкою.
4. Додати бринзу і як слід перемішати.
5. Вимити, просушити і подрібнити зелену цибулю.
6. Додати в начинку цибулю і шпинат. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати спеції за смаком.
7. На дно форми, попередньо змащеній вершковим маслом, викласти листи лазаньї.
8. Потім розкласти половину начинки. Як зробити лазанью з бринзою ще смачніше? Можна додати трохи моцарели або іншого сиру за смаком.
9. Накрити ще 3 листами і другою половиною начинки. Зверху викласти залишилися листя і щільно притиснути начинку.
10. Пармезан натерти на тертці і присипати їм листи зверху. Можна додати трохи вершкового масла зверху.
11. Надіслати форму в розігріту духовку на 30-35 хвилин, поки верх не зарум'яниться.
Смачного!
- Шпинат - 500 грам
- Бринза - 400 грам
- Зелена цибуля - 50 грам
- Яйце - 3 штуки
- Листи лазаньї - 9 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Пармезан - 50 грам
2. Викласти шпинат в сотейник і тушкувати на середньому вогні буквально 3-5 хвилин, щоб листочки стали млявими. При необхідності можна додати пару ложок води.
3. Тим часом вбити яйця в невелику мисочку і злегка збити їх виделкою.
4. Додати бринзу і як слід перемішати.
5. Вимити, просушити і подрібнити зелену цибулю.
6. Додати в начинку цибулю і шпинат. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати спеції за смаком.
7. На дно форми, попередньо змащеній вершковим маслом, викласти листи лазаньї.
8. Потім розкласти половину начинки. Як зробити лазанью з бринзою ще смачніше? Можна додати трохи моцарели або іншого сиру за смаком.
9. Накрити ще 3 листами і другою половиною начинки. Зверху викласти залишилися листя і щільно притиснути начинку.
10. Пармезан натерти на тертці і присипати їм листи зверху. Можна додати трохи вершкового масла зверху.
11. Надіслати форму в розігріту духовку на 30-35 хвилин, поки верх не зарум'яниться.
Смачного!