Квасоля з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Частенько нам потрібно приготувати щось смачне, корисне і поживне одночасно. Що можна з однаковою легкістю дати і дитині і дуже голодному чоловікові. Ось тут-то і виручає квасоля з печінкою.
Квасоля з печінкою - страва, з'єднало в собі смачне і корисне. Ситне, що містить в собі масу білків і амінокислот, воно надовго заряджає енергією. Ця страва коштує витраченого часу, а рецепт квасолі з печінкою допоможе вам зробити все правильно.
- Квасоля біла - 400 грам
- Печінка яловича - 180 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатний сік - 200 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Цукровий пісок - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком

Квасоля промити, замочити на ніч. З ранку перекласти в каструлю, залити холодною водою, варити 1-1, 5 годину.

Цибулю почистити, нарізати півкільцями.

Морква вимити, нарізати кружечками.

Печінка вимити, очистити від плівок і проток, нарізати невеликими шматочками.

Часник почистити, дрібно нарізати.

Кмин злегка подрібнити в ступці.

Зелень вимити, дрібно нарізати.

У сковороду налити масло, прогріти. Обсмажити в ньому морква і цибуля до золотистого кольору.

До овочів в сковороду додати печінку, кмин, цукор, перець і обсмажити до повної готовності.

У сковороду додати борошно, томатний сік. Перемішати. Викласти квасоля. Додати трохи води, солі, перцю. Протушкувати ще 7 хвилин. Прибрати блюдо з вогню, посипати часником, зеленню. Дати настоятися. Смачного!