Рецепт Квасоля з печінкою фото

Квасоля з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Бобові, Квасоля, Печінка
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарячі страви

Частенько нам потрібно приготувати щось смачне, корисне і поживне одночасно. Що можна з однаковою легкістю дати і дитині і дуже голодному чоловікові. Ось тут-то і виручає квасоля з печінкою.

Квасоля з печінкою - страва, з'єднало в собі смачне і корисне. Ситне, що містить в собі масу білків і амінокислот, воно надовго заряджає енергією. Ця страва коштує витраченого часу, а рецепт квасолі з печінкою допоможе вам зробити все правильно.

  • Квасоля біла - 400 грам
  • Печінка яловича - 180 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Томатний сік - 200 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Цукровий пісок - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
квасоля з печінкою - фото крок 1
Квасоля промити, замочити на ніч. З ранку перекласти в каструлю, залити холодною водою, варити 1-1, 5 годину.
квасоля з печінкою - фото крок 2
Цибулю почистити, нарізати півкільцями.
квасоля з печінкою - фото крок 3
Морква вимити, нарізати кружечками.
квасоля з печінкою - фото крок 4
Печінка вимити, очистити від плівок і проток, нарізати невеликими шматочками.
квасоля з печінкою - фото крок 5
Часник почистити, дрібно нарізати.
квасоля з печінкою - фото крок 6
Кмин злегка подрібнити в ступці.
квасоля з печінкою - фото крок 7
Зелень вимити, дрібно нарізати.
квасоля з печінкою - фото крок 8
У сковороду налити масло, прогріти. Обсмажити в ньому морква і цибуля до золотистого кольору.
квасоля з печінкою - фото крок 9
До овочів в сковороду додати печінку, кмин, цукор, перець і обсмажити до повної готовності.
квасоля з печінкою - фото крок 10
У сковороду додати борошно, томатний сік. Перемішати. Викласти квасоля. Додати трохи води, солі, перцю. Протушкувати ще 7 хвилин. Прибрати блюдо з вогню, посипати часником, зеленню. Дати настоятися. Смачного!

Схожі рецепти