Рецепт Кундюми з грибами фото

Кундюми з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Гриби , Заварне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування кундюми з грибами. Кундюми, (дуже схоже блюдо на пельмені з грибами), готуються по старовинним російським рецептом.

Опис приготування:

Для кундюмов тісто заварюють окропом і додають трохи рослинного масла. Дуже смачне російське старовинне блюдо.

  • Борошно - 320 грам
  • Вода (окріп) - 3/4 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Гриби - 100 грам
  • Цибуля зелена, пучок - 1 штука
  • Перець і лавровий лист - 1 За смаком
  • Часник - 1 За смаком
кундюми з грибами - фото крок 1
1. Приготуємо тісто. Рослинна олія змішуємо з окропом. Борошно просіваємо, додаємо сіль, вливаємо суміш рослинного масла з окропом, і в комбайні всі швидко змішуємо.
кундюми з грибами - фото крок 2
2. На дошку перекладаємо тісто і продовжуємо його вимішувати. Потім тісто розгортаємо в дуже тоненький пласт.
кундюми з грибами - фото крок 3
3. Нарізаємо пласт тесту квадратиками (приблизно 5х5 сантиметрів, але можна і великими).
кундюми з грибами - фото крок 4
4. Приготовим начинку. Хвилин 15-20 замочимо сушені гриби, потім відварюємо їх у воді. В окремий посуд зливаємо відвар. Дрібно нарізаємо гриби, очищаємо цибулю і все це обсмажуємо на сковороді в рослинному маслі. Даємо начинці охолонути.
кундюми з грибами - фото крок 5
5. Половину столової ложки начинки кладемо на саму середину квадрата тесту, водою змащуємо краю тесту. Красивий трикутник, з'єднуємо краю, повинен вийти пельмень.
кундюми з грибами - фото крок 6
6. Деко змащуємо рослинним маслом, розкладаємо Курдюм і запікаємо хвилин 15 в духовці (температура 200 градусів). Приготуємо грибний бульйон і додамо в нього спеції. Кундюми розкладаємо по горщикам, заливаємо грибним бульйоном і ставимо хвилин на 15 в гарячу духовку. Блюдо готово.

Схожі рецепти