Рецепт Креветки під вершковим соусом фото

Креветки під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Креветки , Морепродукти
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінне блюдо, яке добре поєднується з рисом. Любителі морепродуктів особливо оцінять креветки під вершковим соусом в домашніх умовах.

Опис приготування:

Історія замовчує про те, коли вперше і хто приготував креветки. Сьогодні вони популярні в усьому світі, і готують їх різними способами. Популярним поєднанням є креветки під вершковим соусом, приготувати які можна менше, ніж за годину (разом з гарніром).

  • Креветки - 400 грам
  • Вершки - 200 грам
  • Зелень і спеції - За смаком
  • Сік лимона - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 100 грам
креветки під вершковим соусом - фото крок 1
1. Завдяки високим поживним речовинам креветки користуються попитом. Готувати і вживати в їжу їх можна по-різному. З ними добре поєднується вершковий соус, часник і зелень.
креветки під вершковим соусом - фото крок 2
2. Поки відварюються креветки, потрібно зробити соус: часник подрібнюємо і відправляємо на сковороду смажитися на вершковому маслі.
креветки під вершковим соусом - фото крок 3
3. Додаємо вершки, tusim навколо 5 хвилин на слабкому вогні.
креветки під вершковим соусом - фото крок 4
4. Відправляємо до соусу зелень і спеції, продовжуємо тушкувати.
креветки під вершковим соусом - фото крок 5
5. Креветки очищаємо від панцира, в самому кінці відправляємо до соусу, тушіваем близько 5 хвилин - і знімаємо з вогню.
креветки під вершковим соусом - фото крок 6
6. Подаємо в гарячому вигляді як самостійне блюдо або разом з гарніром. Дуже добре з креветками поєднується паста або рис.

Схожі рецепти