Кращі шашлики зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Хочете уславитися саме тією людиною, який робить найсмачніші шашлики? тоді розповім, як приготувати кращі шашлики зі свинини. Всього пару секретів - і ви справжній майстер шашликового справи!
Розповім вам, як приготувати кращі шашлики зі свинини! Як на мене, немає нічого кращого класики, а цей рецепт - як раз такий. У ньому немає нічого зайвого, тільки ідеальне співвідношення смаку, соковитості і м'якості м'яса. Особисто я не додаю в маринад ні кетчупу, ні сметани, ні кефіру, хоча це і часті інгредієнти. Я просто люблю смак м'яса без прикрас, а потім обмежуюся лише мінералкою "для м'якості" . В іншому ж вибір за вами. Бажаю удачі!
- Свинина - 2 кілограма (рекомендую брати ошийок)
- Цибуля - 5 штук
- Мінералка - 0.5 L
- Спеції - 1 За смаком
1. Для шашлику найкраще підійде ошийок - ніжне і в міру жирне м'ясо. Для розморожування помістимо його в теплу воду. Коли стане зовсім м'яким, наріжемо шматками середнього розміру.
2. Ось приблизно такими шматками. Натираємо м'ясо спеціями, нарізаємо і додаємо цибулю і заливаємо все це мінеральною водою. Залишимо на кілька годин, а краще - на ніч.
3. Тепер нанизуємо його на шампура, надлишки маринаду перед цим прибираємо. Смажимо на добре прогоріли вугіллі.
4. Ну, от і все, шашлик готовий!