Шашлики
(покроковий рецепт з фото)
Кебабчета - різновид шашлику на Балканах. Робиться такий кебаб з чотирьох видів м'яса з цибулею і спеціями, і, як все кебаби, смажиться на грилі. Можна на сковороді-гриль, але смачніше - на вугіллі!
Ця страва традиційне болгарське, тому бажано точно дотримуватися рецептуру. Можна трохи змінити склад приправ: щось додати своє, а щось прибрати.
- Яловичина - 300 грам
- Свинина - 300 грам
- Баранина - 300 грам
- Телятина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - 1/3 чайних ложки
- Коріандр мелений - 1/3 чайних ложки
1. М'ясо помийте і наріжте.
2. Пропустіть через м'ясорубку з цибулею і часником. Фарсі сіль, додайте приправи і перемішайте.
3. Сформуйте невеликі ковбаски.
4. Обсмажте на сковороді або на вугіллі на решітці. Подавайте з нарізаною цибулею і хлібом.
5. Смачного!