Рецепт Шашлики фото

Шашлики
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Кебабчета - різновид шашлику на Балканах. Робиться такий кебаб з чотирьох видів м'яса з цибулею і спеціями, і, як все кебаби, смажиться на грилі. Можна на сковороді-гриль, але смачніше - на вугіллі!

Опис приготування:

Ця страва традиційне болгарське, тому бажано точно дотримуватися рецептуру. Можна трохи змінити склад приправ: щось додати своє, а щось прибрати.

  • Яловичина - 300 грам
  • Свинина - 300 грам
  • Баранина - 300 грам
  • Телятина - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - 1/3 чайних ложки
  • Коріандр мелений - 1/3 чайних ложки
шашлики - фото крок 1
1. М'ясо помийте і наріжте.
шашлики - фото крок 2
2. Пропустіть через м'ясорубку з цибулею і часником. Фарсі сіль, додайте приправи і перемішайте.
шашлики - фото крок 3
3. Сформуйте невеликі ковбаски.
шашлики - фото крок 4
4. Обсмажте на сковороді або на вугіллі на решітці. Подавайте з нарізаною цибулею і хлібом.
шашлики - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти