Травневі шашлики
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми звикли в перші дні травня виїжджати на природу, відпочивати і приємно проводити час разом з сім'єю і друзями. Пропоную відмінний рецепт шашликів для прекрасної російської традиції.
Пропоную приготувати травневі шашлики! Шашлик за цим рецептом виходить соковитим, м'яким і дуже смачним. Оцет зробить ваші шашлики ніжними і вони неодмінно сподобаються всім. Найкращим шашликом вважається шашлик з баранини, але можна взяти свинину, курку або яловичину. Шашлику в будь-якому випадку багато не буває, так що чим більше м'яса, тим краще.
- М'ясо - 1 кілограм (м'якоть, у мене свинина)
- Оцет - 1, 5 Ст. Ложки
- Вода - 700 мілілітрів
- Цибуля - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цукор - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
М'ясо наріжте порційними шматками.
Додайте за смаком сіль, цукор і чорний мелений перець. Цибуля наріжте кільцями.
Що надає соковитість і м'якість м'яса? Звичайно ж - оцет! З оцтом потрібно бути обережним. Розбавте за смаком оцет у воді і частинами додайте до м'яса. Оцет може бути від 6 до 9 відсотків або навіть міцніше. Загалом пробуйте і не бійтеся додати щось своє. Маринад повинен повністю покрити м'ясо. Залиште м'ясо маринуватися на 2-3 годину, можна і більше.
Порційні шматки м'яса нанизуємо на шампури і ставимо смажитися. Шашлик потрібно періодично перевертати. Шматочки м'яса повинні прожаритися не тільки зверху, але і в середині.
Смачного!