Рецепт Кращі кекси фото

Кращі кекси
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло , Черешня
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Літні , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Кекси
Кількість порцій: 12
Час приготування: 35 хв.

Існує просто дуже багато різних рецептів кексів. Популярність десерт отримав завдяки легкості в приготуванні і різноманітності смаків. Отже, я пропоную розібратися, як приготувати кращі кекси.

Опис приготування:

Цей рецепт, безумовно, заслуговує вашої уваги, таке поєднання кислих ягід і солодкого тіста не залишить вас байдужими. Прикрасити випічку ви можете цукровою пудрою або шматочком волоського горіха. У зиязикай час замість свіжих ягід можна використовувати заморожені, але тільки обов'язково без кісточок.

  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 75 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Черешня - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 175 мілілітрів
  • Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 5 грам
1
Підготуємо черешню. Помийте ягоди. Видаліть кісточки: розріжте ягоди і просто виріжте кістки ножем.
2
Перед початком приготування розтопіть вершкове масло. Коли масло стане рідким, зніміть з вогню і остудіть його до кімнатної температури.
3
Борошно просійте через сито і змішайте з сухими дріжджами. В іншій мисці змішайте вершкове масло, молоко і яйця.
4
Борошно з дріжджами з'єднайте з рідиною і додайте цукор. Все добре перемішайте, що б не було грудочок. Тепер додайте черешню.
5
Розігрійте духовку до 180-190 градусів. Форму для випікання змастіть маслом. Форму заповніть тестом на 2/3, так як кекси піднімуться. Тісто посипте зверху коричневим цукром. Випікайте 20-25 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною зубочисткою.
6
Кекси подавайте охолодженими. Смачного!

Схожі рецепти