Англійські кекси
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Зазвичай кекси і булочки ми запікаємо в духовці. Але в цьому рецепті все не так. Традиційна випічка з Європи обсмажується на сковороді, тому її результат особливо цікавий. Давайте спробуєм!
Опис приготування:
Прочитайте про те, як приготувати англійські кекси на сніданок. Тільки тісто необхідно замішати раніше, щоб воно настоялося. Ці вироби прийнято розрізати уздовж, і змащувати їх поверхню олією. Ви можете також додати джем або, навпаки, гірчицю, оскільки булочки мають нейтральний смак.
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Дріжджі свіжі - 25 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Заголовок для палітурки - 2 Ст. Ложки
Молоко нагрейте, а масло розтопіть. Потім інгредієнти перемішайте, розчиніть в них дріжджі. Додайте до них яйця, борошно, сіль і цукор.
Масу замішайте в тісто. Закрийте його рушником і залиште на 1 годину в кімнаті.
Через цей час, тісто розкачати в ковбаску. Присипте її кукурудзяним борошном.
Потім ковбаску наріжте кружальцями. Залиште їх на 30 хвилин ще раз відпочити.
Обсмажте кекси на сухій сковороді 5-7 хвилин до золотистої скоринки. Приємного чаювання!