Англійські млинчики
(покроковий рецепт з фото)
Англійські млинчики як правило роблять на дріжджах. Дріжджові млинці виходять дуже повітряними, мереживними і толстенькими. Раджу і вам спробувати цей чудовий рецепт млинців!
Англійські млинчики потрібно випікати обережно: готове тісто заважати ні в якому разі не треба, важливо зберегти всі бульбашки, які є в тесті, звертатися з ним треба якомога акуратніше. Тісто не повинно бути занадто рідким, так як класично англійські млинці - щось середнє між млинцями і оладками. Подавайте англійські млинці з розтопленим маслом, сметаною, джемом. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 300 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Дріжджі - 7 грам
- Цукор - 60 грам
- Олія соняшникова - 100 мілілітрів
- Сіль - 10 грам
- Вода - 100-200 мілілітрів
Цукор збити з яйцями і сіллю.
Дріжджі розвести у воді, додати молоко, борошно, соняшникова олія.
Тісто поставити в тепле місце на годину. Коли воно збільшиться вдвічі, перемішати.
Випікайте млинці на невеликій розігрітій сковороді.
Смачного!