Рецепт Англійські булочки фото

Англійські булочки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Англійська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На сніданок
Випічка, Булочки

Рецепт приготування простих, але неймовірно смачних булочок.

Ці ніжні англійські булочки ідеально подавати теплими на сніданок з джемом або вершковим маслом.

  • Цукру - 1/2 чайних ложки
  • Солі - 3/4 чайних ложки
  • Дріжджів - 1 1/4 чайних ложки
  • Рослинного жиру - 1 Ст. Ложка
  • Молока або кефіру - 3/4 - 1 склянки
англійські булочки - фото крок 1
1. У мисці перемішати разом борошно, цукор, сіль і дріжджі. За допомогою електричного міксера змішати вершкове масло (або жир) і 3/4 склянки молока. Додати борошняну суміш і додатково 1/4 склянки молока при необхідності, щоб тісто вийшло м'яким і податливим.
англійські булочки - фото крок 2
2. Посипати борошном робочу поверхню і замісити на ній тісто протягом 10 хвилин, або використовувати гак для тіста і перемішувати протягом 8 хвилин.
англійські булочки - фото крок 3
3. Злегка змастити маслом миску і викласти тісто в миску. Накрити поверхню пластиковою плівкою і дати тісту піднятися протягом 60-90 хвилин, поки воно не подвоїться в розмірах.
Коли тісто піднялося, розкачати його до товщини 3, 5 см. За допомогою різака для печива або кругло форми вирізати булочки.
англійські булочки - фото крок 4
4. Посипати лист для випічки кукурудзяною мукою і помістити на нього булочки, накрити поліетиленовою плівкою і дати піднятися протягом 60-90 хвилин.
англійські булочки - фото крок 5
5. Розігріти сковороду на середньому вогні, а також розігріти духовку до 175 градусів.
Додати в сковороду олію і змастити маслом деко. Викласти булочки на деко і запікати від 5 до 8 хвилин.
англійські булочки - фото крок 6
6. Перевернути булочки і запікати з іншого боку від 5 до 8 хвилин. Викласти булочки в сковороду і запікати в духовці від 5 до 8 хвилин, щоб вони добре пропеклися в центрі.
англійські булочки - фото крок 7
7. Охолодити булочки до кімнатної температури і подавати.

Схожі рецепти