Англійські фрикадельки
(покроковий рецепт з фото)
Англійські фрикадельки для мене повне одкровення. Ніколи раніше я не робили фрикадельки за таким рецептом. Багато соусів додається до м'яса і це, звичайно, робить смак насиченим і чудовим.
Англійські фрикадельки подавайте з вареними макаронами і зеленню.
Я називаю це блюдо "фрикадельками для дорослих дядьків" . Як відомо - фрикадельки саме ходове дитяче блюдо, але в цьому рецепті і гірчиця, і кетчуп, і гострий соус, і спеції. Тому я не рекомендую їх дітям. Нехай насолоджуються дорослі! Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш з яловичини - 900 грам
- Панірувальні сухарі - 3/4 склянки
- Гірчичний - 1/4 склянки
- Кетчуп - 1/4 склянки
- Бульйонні кубики - 1 штука
- Вустерширський соус - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Бульйон - 2, 5 склянки
- Сіль, спеції - За смаком
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
До фаршу додати гірчицю, панірувальні сухарі, кетчуп.
Додати спеції і вустершірскій соус.
Добре вимісити фарш і сформувати фрикадельки.
На сковороді розтопити масло і обсмажити фрикадельки.
Обсмажені фрикадельки перекладіть на тарілку. А в сковороду покладіть цибулю.
Обсмажте цибулю три хвилини і додайте бульйон. Перемішайте.
Додайте кетчуп і гірчицю по столовій ложці.
Влийте соус.
Розведіть крохмаль водою.
Крохмаль влийте в цибульний соус, помішуючи.
Поверніть фрикадельки на сковороду і протушкувати їх 15 хвилин.
Смачного!