Арізонські кекси
(покроковий рецепт з фото)
Маленькі кекси, прикрашені глазур'ю і кактусами з марципану.
Кількість порцій: 25
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукрова пудра - 30 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Мука - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Пекарський порошок - 5 грам
- Марципан (мигдальне тісто) - 100 грам
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Глазур - 150 грам
Нарізати 100 г вершкового масла на дрібні шматочки і покласти в миску разом з 30 г цукрової пудри і 10 г ванільного цукру. Замісити протягом декількох хвилин на повільній швидкості. Потім додати 100 г борошна, 2 яйця, 1 щіпку солі і 5 г пекарського порошку. Замісити ще раз на середній швидкості.
Розігріти духовку до 180 ° С.
Розігріти духовку до 180 ° С.
Розкласти тісто по формочках, бажано паперовим. Чи не переповнювати, тому що вони піднімуться в процесі випікання. Поставити в духовку і випікати близько 35 хвилин.
Дати охолонути на решітці.
Дати охолонути на решітці.
Між іншим, зробити кактуси за допомогою зеленого марципану.
Розтопити 150 г глазурі на водяній бані.
Примітка: якщо у вас немає готової глазурі, її можна швидко зробити: 100г цукрової пудри змішати з 1 столовою ложкою води.
Примітка: якщо у вас немає готової глазурі, її можна швидко зробити: 100г цукрової пудри змішати з 1 столовою ложкою води.
Змастити глазур'ю кекси зверху. І відразу укласти зверху кактус.