Рецепт Шашлики зі свинини фото

Шашлики зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля , Майонез
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 11 г. 0 хв.

У літні спекотні дні робити вдома точно нічого. Пропоную зібратися великою і веселою компанією на шашлики. Частування приготувати краще заздалегідь. Хочу розповісти, як приготувати шашлики зі свинини.

Опис приготування:

Завдяки маринаду м'ясо виходить не жирним, воно добре засвоїться організмом. Такий шашлик можна не боятися давати і дітям. Спробуйте приготувати шашлики під маринадом по моїм рецептом. Не хвилюйтесь, м'ясо не буде"гуязикам" або жорстким. Рекомендую також в маринад додати свої улюблені приправи або сухі трави, такі як хмелі-сунелі, вони додадуть пікантний смак м'яса.

  • Свинина - 2 кілограма(Ošeek)
  • Майонез - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 6 штук
  • Гірчичний - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Газована вода - 1 літр
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
шашлики зі свинини - фото крок 1
Наріжте м'ясо кубиками уздовж волокон. Помістіть м'ясо в миску, залийте мінеральною водою з оцтом. У склянці окропу розчиніть 2 столових ложки солі. Дочекайтеся, поки вода охолоне і відправте її в газовану воду. Вода повинна повністю покрити м'ясо. Ємність з м'ясом відправте на ніч в холодильник.
шашлики зі свинини - фото крок 2
Додайте сіль і перець за смаком і добре перемішайте.
шашлики зі свинини - фото крок 3
З майонезу та гірчиці зробіть маринад і перемішайте з м'ясом.
шашлики зі свинини - фото крок 4
Додайте цибулю, нарізану кільцями, м'ясо повинно просочитися маринадом протягом 4 годин.
шашлики зі свинини - фото крок 5
Нанизуйте м'ясо на шампури і смажте, перевертаючи, до красивої скоринки.

Схожі рецепти