Шашлики зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 11 г. 0 хв.
У літні спекотні дні робити вдома точно нічого. Пропоную зібратися великою і веселою компанією на шашлики. Частування приготувати краще заздалегідь. Хочу розповісти, як приготувати шашлики зі свинини.
Опис приготування:
Завдяки маринаду м'ясо виходить не жирним, воно добре засвоїться організмом. Такий шашлик можна не боятися давати і дітям. Спробуйте приготувати шашлики під маринадом по моїм рецептом. Не хвилюйтесь, м'ясо не буде"гуязикам" або жорстким. Рекомендую також в маринад додати свої улюблені приправи або сухі трави, такі як хмелі-сунелі, вони додадуть пікантний смак м'яса.
- Свинина - 2 кілограма(Ošeek)
- Майонез - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 6 штук
- Гірчичний - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Газована вода - 1 літр
- Оцет - 2 Ст. Ложки
Наріжте м'ясо кубиками уздовж волокон. Помістіть м'ясо в миску, залийте мінеральною водою з оцтом. У склянці окропу розчиніть 2 столових ложки солі. Дочекайтеся, поки вода охолоне і відправте її в газовану воду. Вода повинна повністю покрити м'ясо. Ємність з м'ясом відправте на ніч в холодильник.
Додайте сіль і перець за смаком і добре перемішайте.
З майонезу та гірчиці зробіть маринад і перемішайте з м'ясом.
Додайте цибулю, нарізану кільцями, м'ясо повинно просочитися маринадом протягом 4 годин.
Нанизуйте м'ясо на шампури і смажте, перевертаючи, до красивої скоринки.