Шашлики зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
У літні спекотні дні робити вдома точно нічого. Пропоную зібратися великою і веселою компанією на шашлики. Частування приготувати краще заздалегідь. Хочу розповісти, як приготувати шашлики зі свинини.
Завдяки маринаду м'ясо виходить не жирним, воно добре засвоїться організмом. Такий шашлик можна не боятися давати і дітям. Спробуйте приготувати шашлики під маринадом по моїм рецептом. Не хвилюйтесь, м'ясо не буде "гуязикам" або жорстким. Рекомендую також в маринад додати свої улюблені приправи або сухі трави, такі як хмелі-сунелі, вони додадуть пікантний смак м'яса.
- Свинина - 2 кілограма(Ošeek)
- Майонез - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 6 штук
- Гірчичний - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Газована вода - 1 літр
- Оцет - 2 Ст. Ложки
Наріжте м'ясо кубиками уздовж волокон. Помістіть м'ясо в миску, залийте мінеральною водою з оцтом. У склянці окропу розчиніть 2 столових ложки солі. Дочекайтеся, поки вода охолоне і відправте її в газовану воду. Вода повинна повністю покрити м'ясо. Ємність з м'ясом відправте на ніч в холодильник.
Додайте сіль і перець за смаком і добре перемішайте.
З майонезу та гірчиці зробіть маринад і перемішайте з м'ясом.
Додайте цибулю, нарізану кільцями, м'ясо повинно просочитися маринадом протягом 4 годин.
Нанизуйте м'ясо на шампури і смажте, перевертаючи, до красивої скоринки.