Рецепт Капуста «У ульот» фото

Капуста «У ульот»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Для тих, хто любить солону капусту пропоную рецепт на зиму. Капуста "у ульот" носить не тільки яскраву назву, але і смак. Неодмінно приготуйте!

Для приготування капусти "у ульот" на зиму знадобиться безпосередньо білокачанна капуста осінніх сортів, солодкий перець і морквина. Солодкий перець бажано брати червоний, заготовка вийде більш яскравою і красивою. Щоб капуста добре зберігалася, приготуємо пікантний маринад зі спеціями.

  • Капуста білокачанна - 500 грам
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет 9% - 5 Ст. Ложок
  • Вода - 250 грам
  • Масло рослинне - 25 грам
капуста
Підготуйте інгредієнти.
капуста
Капусту наріжте смужками.
капуста
Морквину натріть на тертці, а солодкий перець наріжте смужками.
капуста
Перемішайте всі овочі.
капуста
Складіть капусту з овочами в банки, добре утрамбовуючи.
капуста
Зваріть маринад з води, цукру, солі, рослинного масла і оцту. Закип'ятіть маринад і зніміть з плити.
капуста
Залийте капусту гарячим маринадом.
капуста
Банки закрийте кришками, струсіть і поставте в холодильник або підвал. Зберігайте до зими. Вихід вироби - 2 банки по 300 грам. Смачного!

Схожі рецепти