Kanneloni в каталонському
(покроковий рецепт з фото)
Kanneloni в каталонському - каталонський рецепт приготування популярного традиційного італійського блюда. Виходить не менш смачно - спробуйте!
Каталонія і Італія - не найближчі в кулінарному плані регіони, проте є в цих регіонах і схожі страви. Зокрема, каннелони - це блюдо відомо як італійське, хоча в Каталонії воно теж дуже популярно. Рецепт приготування каннелоні по-каталонски має свою специфіку, в чому ви можете переконатися в цьому рецепті з фото. Результат теж виходить вельми оригінальним, каннелоні по-каталонски не схожі на італійський варіант цієї страви. Словом, треба спробувати. Хай щастить!
- Куряче філе - 400 грам
- Свинина - 200 грам
- Куряча печінка - 100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Вино сухе біле - 1/2 склянки
- Сіль, перець - - За смаком
- Оливкова олія - 40 мілілітрів
- Обкладинка, мускатний горіх - - За смаком
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сир тертий - 100 грам
- Листи каннелоні - 10-12 штук
Всі м'ясні інгредієнти крупно нарізаємо і обсмажуємо в сковороді на оливковій олії до напівготовності. Солимо і перчимо.
Коли м'ясо буде доведено до напівготовності, додаємо в сковороду крупно порізану цибулю і неочищений часник. Для 5 хвилин до готовності вливаємо в сковороду вино. Готове м'ясо знімаємо з вогню.
Тепер варгане бешамель - в ньому вся фішка. Для початку - розтоплюємо вершкове масло.
Додаємо в топлене вершкове масло столову ложку борошна.
Постійно розмішуючи, доводимо до золотистого відтінку - як на фото.
Додаємо в цю масу склянку теплого молока.
Гарненько розмішуємо віночком, додаємо сіль, перець і, опціонально, мускатний горіх. Доводимо до загустіння і знімаємо з вогню.
Обсмажене м'ясо з цибулею і часником остуджують.
Листя каннелоні відварюємо, як зазначено в інструкції на упаковці - зазвичай це близько 15 хвилин. Готові листя каннелоні розкладаємо на чистеньке рушник.
Дрібно-дрібно рубаємо м'ясо, цибуля і часник. Саме рубаємо, а не пропускаємо через м'ясорубку або комбайн!
Начиняємо листи каннелоні рубаним м'ясом.
Викладаємо каннелоні на порційні тарілки. Частина - 3-4 трубочки. Зверху поливаємо бешамель і злегка посипаємо тертим сиром.
Відправляємо на 4-5 хвилин в розігріту духовку - і негайно подаємо до столу!