Індичка з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Ці два продукти - індичка і цукіні - прекрасно доповнюють один одного. Ніжний цукіні поділиться соковитістю з делікатним м'ясом індички, і у вас отримай чудове доповнення до будь-якого гарніру. Це смачно!
З м'яса індички і цукіні виходить соковите, смачне і найголовніше - швидке в приготуванні блюдо. До нього можна подати будь-який гарнір: кашу, картоплю, макарони ... Да навіть просто зі шматочком свіжого хліба буде смачно! Тут вже вибирайте самі, з чим його подати, а я розповім вам, як приготувати індичку з цукіні просто і швидко.
- Філе індички - 400-500 грам
- Cukini - 1 штука (невеликий)
- Вершкове масло - 30-40 грам
- Сіль - 1/3 чайних ложки (за смаком)
М'ясо індички помиємо і наріжемо невеликими шматочками.
Готувати будемо в сковороді, вона повинна бути з високими бортиками. Ставимо сковороду на вогонь, викладаємо в неї вершкове масло.
Коли сковорода з маслом нагріються, викладаємо в неї шматочки індички. М'ясо будемо готувати на вогні менше середнього, у нас воно буде швидше гаситися, ніж смажитися.
А тепер займемося цукіні. Помиємо овоч, якщо шкірка вже жорстка, зріжемо її.
Потім нарізаємо цукіні невеликими кубиками.
М'ясо індички вже набуло рівномірний світлий колір, перемішуємо його, солимо. Можна додати і інші спеції за своїм бажанням.
Додайте до майже готового м'яса шматочки цукіні, перемішайте. Накрийте сковороду кришкою, тушкуйте хвилин 10.