Рецепт Цукіні швидкого маринування фото

Цукіні швидкого маринування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Цукіні
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На природу
Заготовки, Сольовий

Цукіні швидкого маринування залишаються свіжими на смак. Вони відмінно підійдуть на гарнір до стейку з картоплею. Можна сказати, що це - малосольні цукіні.

Цукіні швидкого маринування після приготування можна зберігати в холодильнику 5-7 днів. Приблизно з цього ж принципу ми робимо малосольні огірки. Воду для приготування маринаду потрібно закип'ятити. Банку для маринування цукіні теж обдайте окропом для стерилізації. Будьте обережні! Цукіні швидкого маринування - відмінна закуска, вона прикрасить будь-який стіл. Успіхів і приємного апетиту!

  • Cukini - 1 кілограм
  • Часник - 3 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошок - 8 штук
  • Петрушка свіжа - 1/4 склянки (подрібнена)
  • Кріп - 1/4 склянки
  • Вода - 3 склянки (маринад)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (маринад)
  • Оцет 5% - 1/2 склянки (маринад)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (маринад)
  • Цукор - 1/3 склянки (маринад)
цукіні швидкого маринування - фото крок 1
Підготувати продукти.
цукіні швидкого маринування - фото крок 2
У банку покласти часник, лавровий лист і перець-горошок.
цукіні швидкого маринування - фото крок 3
У банку скласти цукіні і зелень.
цукіні швидкого маринування - фото крок 4
Всі інгредієнти для маринаду розчинити в гарячій воді.
цукіні швидкого маринування - фото крок 5
Залити цукіні гарячим маринадом і залишити на 12 годин.

Схожі рецепти