Рецепт Цукіні швидкого маринування фото

Цукіні швидкого маринування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цукіні
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На природу
Заготовки , Сольовий
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Цукіні швидкого маринування залишаються свіжими на смак. Вони відмінно підійдуть на гарнір до стейку з картоплею. Можна сказати, що це - малосольні цукіні.

Опис приготування:

Цукіні швидкого маринування після приготування можна зберігати в холодильнику 5-7 днів. Приблизно з цього ж принципу ми робимо малосольні огірки. Воду для приготування маринаду потрібно закип'ятити. Банку для маринування цукіні теж обдайте окропом для стерилізації. Будьте обережні! Цукіні швидкого маринування - відмінна закуска, вона прикрасить будь-який стіл. Успіхів і приємного апетиту!

  • Cukini - 1 кілограм
  • Часник - 3 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошок - 8 штук
  • Петрушка свіжа - 1/4 склянки (подрібнена)
  • Кріп - 1/4 склянки
  • Вода - 3 склянки (маринад)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (маринад)
  • Оцет 5% - 1/2 склянки (маринад)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (маринад)
  • Цукор - 1/3 склянки (маринад)
цукіні швидкого маринування - фото крок 1
Підготувати продукти.
цукіні швидкого маринування - фото крок 2
У банку покласти часник, лавровий лист і перець-горошок.
цукіні швидкого маринування - фото крок 3
У банку скласти цукіні і зелень.
цукіні швидкого маринування - фото крок 4
Всі інгредієнти для маринаду розчинити в гарячій воді.
цукіні швидкого маринування - фото крок 5
Залити цукіні гарячим маринадом і залишити на 12 годин.

Схожі рецепти