Цукіні швидкого маринування
(покроковий рецепт з фото)
Цукіні швидкого маринування залишаються свіжими на смак. Вони відмінно підійдуть на гарнір до стейку з картоплею. Можна сказати, що це - малосольні цукіні.
Цукіні швидкого маринування після приготування можна зберігати в холодильнику 5-7 днів. Приблизно з цього ж принципу ми робимо малосольні огірки. Воду для приготування маринаду потрібно закип'ятити. Банку для маринування цукіні теж обдайте окропом для стерилізації. Будьте обережні! Цукіні швидкого маринування - відмінна закуска, вона прикрасить будь-який стіл. Успіхів і приємного апетиту!
- Cukini - 1 кілограм
- Часник - 3 зубчики
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошок - 8 штук
- Петрушка свіжа - 1/4 склянки (подрібнена)
- Кріп - 1/4 склянки
- Вода - 3 склянки (маринад)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (маринад)
- Оцет 5% - 1/2 склянки (маринад)
- Сіль - 1 Ст. Ложка (маринад)
- Цукор - 1/3 склянки (маринад)
Підготувати продукти.
У банку покласти часник, лавровий лист і перець-горошок.
У банку скласти цукіні і зелень.
Всі інгредієнти для маринаду розчинити в гарячій воді.
Залити цукіні гарячим маринадом і залишити на 12 годин.