Швидке маринування шашлику
(покроковий рецепт з фото)
Простий і швидкий спосіб замаринувати шашлик. В даному випадку маринуємо свинину зі спеціями і цибулею в мінеральній воді. Такий варіант підійде для пікніка на природі, значно заощадить ваш час.
Це класичний рецепт швидкого маринування шашлику. Все необхідне для маринаду, як правило, є під рукою. Готове м'ясо виходить м'яким, соковитим, з красивою золотистою скоринкою. Сам процес маринування займає 2-3 годину, але якщо у вас є зайвий час, залиште шашлик маринуватися довше. Хай щастить!
- Свинина - 1 кілограм
- Вода мінеральна - 0, 5 L
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Спеції до шашлику - За смаком
М'ясо промийте та висушіть, потім наріжте порційними шматочками.
Ріпчасту цибулю промиваємо, очищаємо і нарізаємо кільцями.
Кладемо м'ясо і цибулю в глибоку каструлю або таз. Додаємо сіль, перець і спеції. Заливаємо все мінералкою і ретельно перемішуємо. Накриваємо м'ясо тарілкою, і встановлюємо зверху вантаж. Маринується шашлик 2-3 годину.
Смачного!