Рецепт Маринування шашлику з баранини фото

Маринування шашлику з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Шашлик з баранини - це розкіш і справжній делікатес, не кожен знає, як його правильно зробити, важливо не зіпсувати його. Розповім вам про те, як правильно замаринувати шашлик з баранини.

М'ясо вийде ніжним і соковитим, з приємним післясмаком після кожного шматочка. Разом з м'ясом відразу маринують овочі, а потім обсмажте все разом на розпеченому грилі або на мангалі. Подавайте шашлики відразу, а до нього можна зробити соус на основі йогурту і зелені або будь-який інший.

  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений чорний перець - 1 щіпка
  • Баранина - 1 кілограм (нога)
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Печериці - 225 грам (невеликі)
маринування шашлику з баранини - фото крок 1
1. Наріжте м'ясо шматочками, очистіть перець від насіння і цибулю від лушпиння, наріжте все крупно. Вимийте гриби, складіть всі інгредієнти в миску. Змішайте інгредієнти для маринаду і залийте вміст миски з овочами.
маринування шашлику з баранини - фото крок 2
2. Гарненько перемішайте все і відправте в холодильник на 2 годину.
маринування шашлику з баранини - фото крок 3
3. Розподіліть на шампурах м'ясо, розбавляючи його овочами.
маринування шашлику з баранини - фото крок 4
4. Розігрійте гриль, обсмажуйте шашлики 12-15 хвилин, регулярно провертаючи шампура. Подавайте м'ясо відразу. Смачного!

Схожі рецепти