Маринування шашлику з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик з баранини - це розкіш і справжній делікатес, не кожен знає, як його правильно зробити, важливо не зіпсувати його. Розповім вам про те, як правильно замаринувати шашлик з баранини.
М'ясо вийде ніжним і соковитим, з приємним післясмаком після кожного шматочка. Разом з м'ясом відразу маринують овочі, а потім обсмажте все разом на розпеченому грилі або на мангалі. Подавайте шашлики відразу, а до нього можна зробити соус на основі йогурту і зелені або будь-який інший.
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Мелений чорний перець - 1 щіпка
- Баранина - 1 кілограм (нога)
- Солодкий перець - 1 штука
- Червона цибуля - 1 штука
- Печериці - 225 грам (невеликі)
1. Наріжте м'ясо шматочками, очистіть перець від насіння і цибулю від лушпиння, наріжте все крупно. Вимийте гриби, складіть всі інгредієнти в миску. Змішайте інгредієнти для маринаду і залийте вміст миски з овочами.
2. Гарненько перемішайте все і відправте в холодильник на 2 годину.
3. Розподіліть на шампурах м'ясо, розбавляючи його овочами.
4. Розігрійте гриль, обсмажуйте шашлики 12-15 хвилин, регулярно провертаючи шампура. Подавайте м'ясо відразу. Смачного!