Рецепт Маринування шашлику з курки фото

Маринування шашлику з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 2
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Маринування шашлику з курки - зовсім нескладний процес. Він не займе у вас багато часу і не забере багато сил. Зате курка вийде просто шикарною: смачною і ароматною одночасно.

Опис приготування:

Подавати шашличок з курки краще зі свіжими або запеченими овочами. Також підійде гарнір з картопляного пюре або рису. Шашлик можна обсмажувати в сковороді, а можна на відкритому вогні, якщо ви будете готувати страву на природі. Щоб дізнатися, як приготувати маринування шашлику з курки, прочитайте ці поради.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
маринування шашлику з курки - фото крок 1
Куряче філе вимийте і висушіть паперовими рушниками. Після цього зачистите його від плівок і наріжте на смужки. Потім натріть курку перцем і сіллю.
маринування шашлику з курки - фото крок 2
Тепер вам необхідно приготувати маринад для шашлику. Для цього змішайте в невеликій мисці соєвий соус, кетчуп, а також очищений і натертий на тертці часник.
маринування шашлику з курки - фото крок 3
Викладіть в миску з маринадом шматочки курки і ретельно все перемішайте. Поставте блюдо в холодильник мінімум на годину, але краще на всю ніч, якщо є така можливість.
маринування шашлику з курки - фото крок 4
Перед тим, як готувати шашлик, візьміть шпажки для нього і замочіть їх у холодній воді на п'ятнадцять хвилин. Тоді м'ясо не прилипне до них в процесі приготування. Нанизуйте на шпажки шматочки філе уздовж.
маринування шашлику з курки - фото крок 5
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Викладіть на сковороду шашлик з курячого філе на шпажках. Обсмажуйте його по одній хвилині з обох сторін.

Схожі рецепти