Маринування кролика
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не готували раніше кролика і боїтеся, що зіпсуєте настільки дієтичне і смачне м'ясо? Як щодо маринаду з молочних продуктів? Розповім про рецепт, як зробити маринування кролика.
Спершу маринують м'ясо мінімум 6 годин, а краще залиште його на ніч, а вже потім обсмажуйте його на сковороді або на мангалі. Завдяки маринаду з молочних продуктів вийде рум'яна кірочка. Можете додати будь-які спеції і овочі до м'яса. Можна маринувати різні частини кролика.
- Кролик - 2 штуки
- Бавовна - 0, 9 L
- Бурбон - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Паприка - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Білий перець - 1 Ст. Ложка
- Часниковий порошок - 2 чайних ложки
- Sushenaya гірчиця - 1 Чайна ложка
- Сушений чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Сушений базилік - 0, 5 чайних ложки
- Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
- Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
1. Випотрошених кроликів розділіть на частини, помістіть в миску і залийте пахтою, burbonom. Надішліть миску на ніч в холодильник.
2. Вранці вийміть м'ясо. Змішайте борошно з рештою інгредієнтами і кожен шматочок гарненько панірують в отриманої сухої суміші. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажуйте до золотистої скоринки.
3. Подавайте кролика з овочевим гарніром, можна зробити до нього легкий соус або обійтися без нього. Смачного!