Рецепт Маринування кролика фото

Маринування кролика
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Кролик
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Ніколи не готували раніше кролика і боїтеся, що зіпсуєте настільки дієтичне і смачне м'ясо? Як щодо маринаду з молочних продуктів? Розповім про рецепт, як зробити маринування кролика.

Опис приготування:

Спершу маринують м'ясо мінімум 6 годин, а краще залиште його на ніч, а вже потім обсмажуйте його на сковороді або на мангалі. Завдяки маринаду з молочних продуктів вийде рум'яна кірочка. Можете додати будь-які спеції і овочі до м'яса. Можна маринувати різні частини кролика.

  • Кролик - 2 штуки
  • Бавовна - 0, 9 L
  • Бурбон - 1 Склянка
  • Борошно - 2 склянки
  • Паприка - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Білий перець - 1 Ст. Ложка
  • Часниковий порошок - 2 чайних ложки
  • Sushenaya гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Сушений чебрець - 0, 5 чайних ложки
  • Сушений базилік - 0, 5 чайних ложки
  • Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
маринування кролика - фото крок 1
1. Випотрошених кроликів розділіть на частини, помістіть в миску і залийте пахтою, burbonom. Надішліть миску на ніч в холодильник.
маринування кролика - фото крок 2
2. Вранці вийміть м'ясо. Змішайте борошно з рештою інгредієнтами і кожен шматочок гарненько панірують в отриманої сухої суміші. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажуйте до золотистої скоринки.
маринування кролика - фото крок 3
3. Подавайте кролика з овочевим гарніром, можна зробити до нього легкий соус або обійтися без нього. Смачного!

Схожі рецепти