Цукіні на грилі з часником і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Овочі на природі не менш смачні, ніж м'ясо Хочу запропонувати вам на замітку дуже простий і апетитний варіант, як приготувати цукіні на грилі з часником і сиром. Відмінна закуска для всієї родини.
Смажені цукіні і самі по собі дуже гарні, але з ароматним маслом і сиром вони будуть дійсно чудові. Їх можна заздалегідь замаринувати, скласти в контейнер і взяти з собою на пікнік. Ідеальним варіантом буде доповнити їх пармезаном, але це може бути і інший сир, який вам до душі.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лимон - 1 штука
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Cukini - 4 штуки
- Пармезан - 50 грам
- Зелень - 1 Ст. Ложка (петрушка або базилік)
1. Щоб приготувати цукіні на грилі з часником і сиром, ми будемо використовувати ось такі інгредієнти.
2. Розтоплене вершкове масло з'єднайте з оливковою. Додайте подрібнений часник, сік і цедру лимона, трави, сіль і перець. Все ретельно перемішайте.
3. Наріжте тонким ножем навпіл цукіні (великі можна нарізати на 3-4 скибочки), зробіть легкі надрізи. Отриманою сумішшю промажте цукіні.
4. Викладіть цукіні на гриль.
5. Смажте до рум'яності з двох сторін.
6. В кінці присипте сиром.
7. А перед подачею доповніть зеленню. Смачного!