Смажені на грилі цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Це може бути як гарнір до м'яса або риби, так і легка закуска, наприклад. Блюдо підійде і для щоденного домашнього меню, і для пікніка. А головне - все просто, смачно і корисно. Так що рекомендую!
Хочу запропонувати вам спробувати класний варіант, як приготувати смажені на грилі цукіні і пікантний соус до них. Якщо ви дотримуєтеся дієти, зменшите кількість масла, а в іншому блюдо відмінно вам підійде. Ніжні, апетитні і пікантні овочі буквально таять у роті.
- Cukini - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Червоний винний оцет - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Цукіні вимийте, обсушити, наріжте дуже тонкими смужками.
2. Викладіть на гриль, трохи змащене маслом, і смажте буквально по хвилинці з кожного боку.
3. В окремій ємності з'єднайте пропущений через прес часник, масло і оцет. Додайте сіль, перець, подрібнену зелень за смаком. Викладайте смажені цукіні в отриманий маринад на 1-3 хвилини.
4. Після перекладіть на тарілку і подавайте до столу.