Цукіні, смажені з часником
(покроковий рецепт з фото)
У сезон свіжих цукіні хочеться стільки всього з них приготувати, згодні? Але якщо немає часу на різні витребеньки, то на виручку прийде цей простий і завжди ідеальний рецепт. Запам'ятовуйте і повторюйте!
Якщо ви ще не знайшли свій ідеальний варіант, як приготувати цукіні, смажені з часником, то зверніть увагу на мій. Особливу пікантність блюду надає буквально щіпка сиру "пармезан" . Нарізка, до речі, не має особливого значення. Ви можете зробити і більш звичні кружечки, наприклад. Але на мій погляд, такі шматочки зручніше їсти. Закуска чудово підійде як для домашнього меню, так і для пікніка.
- Цукіні - 3 штуки
- Часник - 4-5 зубчиків
- Пармезан - 3 чайних ложки (по бажанню)
- Рослинна олія - 4 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Ось наш простий набір інгредієнтів.
2. Цукіні вимийте, обсушити і наріжте ось такими брусочками. Часник очистіть і пропустіть через прес (1 зубчик відкладіть). На тертці натріть сир, подрібніть зелень.
3. Розігрійте рослинне масло, викладіть зубчик часнику цілком, попередньо трохи роздавав його, щоб він краще віддавав аромат. Як тільки він підсмажиться, акуратно дістаньте. Викладіть на сковороду цукіні і смажте на середньому вогні. В процесі посоліть і поперчіть за смаком, додайте часник і ложку тертого сиру.
4. Готові овочі зніміть зі сковороди, присипте сиром і зеленню. Усе, можна подавати до столу. Смачного!