Рецепт Цукіні, смажені з часником фото

Цукіні, смажені з часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цукіні
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 20 хв.

У сезон свіжих цукіні хочеться стільки всього з них приготувати, згодні? Але якщо немає часу на різні витребеньки, то на виручку прийде цей простий і завжди ідеальний рецепт. Запам'ятовуйте і повторюйте!

Опис приготування:

Якщо ви ще не знайшли свій ідеальний варіант, як приготувати цукіні, смажені з часником, то зверніть увагу на мій. Особливу пікантність блюду надає буквально щіпка сиру"Пармезан" . Нарізка, до речі, не має особливого значення. Ви можете зробити і більш звичні кружечки, наприклад. Але на мій погляд, такі шматочки зручніше їсти. Закуска чудово підійде як для домашнього меню, так і для пікніка.

  • Цукіні - 3 штуки
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Пармезан - 3 чайних ложки (по бажанню)
  • Рослинна олія - 4 чайних ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
цукіні, смажені з часником - фото крок 1
1. Ось наш простий набір інгредієнтів.
цукіні, смажені з часником - фото крок 2
2. Цукіні вимийте, обсушити і наріжте ось такими брусочками. Часник очистіть і пропустіть через прес (1 зубчик відкладіть). На тертці натріть сир, подрібніть зелень.
цукіні, смажені з часником - фото крок 3
3. Розігрійте рослинне масло, викладіть зубчик часнику цілком, попередньо трохи роздавав його, щоб він краще віддавав аромат. Як тільки він підсмажиться, акуратно дістаньте. Викладіть на сковороду цукіні і смажте на середньому вогні. В процесі посоліть і поперчіть за смаком, додайте часник і ложку тертого сиру.
цукіні, смажені з часником - фото крок 4
4. Готові овочі зніміть зі сковороди, присипте сиром і зеленню. Усе, можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти