Смажені баклажани з помідорами і часником
(покроковий рецепт з фото)
Красива і смачна закуска з баклажанів, помідорів і часнику. До столу подається свежеприготовленной в теплому вигляді.
Приготуйте на закуску смажені баклажани з помідорами і часником. Їх можна подати як в теплом, так і в холодному вигляді з чорним хлібом. Просто, смачно і ситно.
- Баклажан - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 4 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Крем - За смаком (для подачі)

1. Приготуємо продукти.

2. Баклажан потрібно вимити, відрізати хвостик. Порізати кружальцями.

3. Посолити, поперчити і залишити на деякий час пустити сік.

4. Смажте баклажани на рослинному маслі з двох сторін до готовності.

5. Часник пропустіть через прес.

6. Помідор поріжте кружечками.

7. На тарілку кладемо кружальця баклажана. Зверху розподіляємо часник.

8. Зверху кружечки помідора.

9. Красиво їх укладаємо, малюємо сметаною зигзаги, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Приємного!