Баклажани смажені з помідорами і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Проста закуска, але красива і нарядна, виходять свого роду башточки з баклажанів. Пробуйте, прекрасне поєднання продуктів, недорого і смачно.
Подайте в будні або на святковий стіл баклажани смажені з помідорами і цибулею. Кільця баклажанів треба обсмажити в маслі, помідори і цибулю нарізати кружечками. Потім все викласти шарами. Лук можна попередньо ошпарити окропом.
- Баклажан - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 40 мілілітрів (для смаження)
- Крем - 2 чайних ложки
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти.
2. Баклажан миємо й нарізаємо кільцями однакового розміру по товщині.
3. Солимо, перчимо і обсмажуємо на рафінованій олії до готовності з обох сторін.
4. Ріпчасту цибулю очищуємо, ріжемо півкільцями.
5. Лук солимо, перчимо і смажимо на 1 ст.Л масла до м'якості.
6. Помідори ріжемо кільцями.
7. Коли баклажани підсмажаться, можна приступати до збору закуски.
8. На тарілочки розкладаємо баклажани.
9. На баклажани кладемо колечка помідорів, змащені сметаною (або майонезом). Можна посолити і поперчити.
10. На помідори кладемо цибулю смажений.
11. Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Приємного!