Смажені баклажани з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Красива, святкова закуска з баклажанів, помідорів і сиру. Її можна подати і в сирому вигляді, а можна і запекти пару хвилин в духовці, щоб сир розплавився.
Смажені баклажани з помідорами і сиром готуються дуже просто. Баклажани наріжте кружечками, підсмажте на олії. З помідорів (якщо бажаєте) зніміть шкірку, також наріжте кільцями. Викладіть на обсмажені баклажани і посипте тертим сиром.
- Баклажан - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень свіжа - За смаком
- Масло для смаження - 30 мілілітрів
1. Приготуємо продукти.
2. Ріжемо баклажан кільцями, товщина не більше 1 см.
3. Солимо і перчимо. Ми залишаємо на 5 хвилин.
4. Смажимо на рафінованій олії з обeіх сторін до готовності.
5. Баклажани готові.
6. Беремо суху тарілочку, кладемо колечка баклажана.
7. Зверху кладемо кружальця помідора. Солимо.
8. На помідор кладемо тертий сир.
9. Прикрашаємо закуску зеленню і подаємо до столу. Приємного!