Індичих гомілку з часником і розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Індичих гомілку з часником і розмарином - тривіальне блюдо, але варто приготувати його один раз, і ви будете готувати його постійно.
Індичих гомілку, приготована з часником і розмарином, виходить дуже м'якою і ароматною. Як гарнір до такої страви відмінно підходить рис і картопляне пюре. Блюдо дуже просте, практично холостяцьке, відмінно підходить для простого вечері після важкого робочого дня. Спробуйте!
Рецепт индюшиной гомілки з часником і розмарином:
1. Часник нарізаємо на невеликі часточки.
2. Індичі гомілки моєму, даємо їм обсохнути. За допомогою ножа робимо кілька надрізів, в які вставляємо шматочки часнику.
3. Щедро солимо і перчимо. Викладаємо у форму для випікання, зверху поливаємо половиною вершків і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин, після чого перевертаємо ніжки, поливаємо половиною вершків і ставимо в духовку ще на 15 хвилин.
4. Потім зменшуємо вогонь до 180 градусів, додаємо до м'яса розмарин, накриваємо форму для випікання кришкою і випікаємо ще 50-55 хвилин до готовності індички.
- Індичих гомілку - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Жирні вершки - 5 Ст. Ложок
- Гілочка розмарину - 2 штуки
- Сіль, перець - - За смаком
Рецепт индюшиной гомілки з часником і розмарином:
1. Часник нарізаємо на невеликі часточки.
2. Індичі гомілки моєму, даємо їм обсохнути. За допомогою ножа робимо кілька надрізів, в які вставляємо шматочки часнику.
3. Щедро солимо і перчимо. Викладаємо у форму для випікання, зверху поливаємо половиною вершків і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин, після чого перевертаємо ніжки, поливаємо половиною вершків і ставимо в духовку ще на 15 хвилин.
4. Потім зменшуємо вогонь до 180 градусів, додаємо до м'яса розмарин, накриваємо форму для випікання кришкою і випікаємо ще 50-55 хвилин до готовності індички.