Рецепт Індичих гомілку з часником і розмарином фото

Індичих гомілку з часником і розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Зелень , Розмарин
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Індичих гомілку з часником і розмарином - тривіальне блюдо, але варто приготувати його один раз, і ви будете готувати його постійно.

Опис приготування:

Індичих гомілку, приготована з часником і розмарином, виходить дуже м'якою і ароматною. Як гарнір до такої страви відмінно підходить рис і картопляне пюре. Блюдо дуже просте, практично холостяцьке, відмінно підходить для простого вечері після важкого робочого дня. Спробуйте!

Рецепт индюшиной гомілки з часником і розмарином:

1. Часник нарізаємо на невеликі часточки.

2. Індичі гомілки моєму, даємо їм обсохнути. За допомогою ножа робимо кілька надрізів, в які вставляємо шматочки часнику.

3. Щедро солимо і перчимо. Викладаємо у форму для випікання, зверху поливаємо половиною вершків і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин, після чого перевертаємо ніжки, поливаємо половиною вершків і ставимо в духовку ще на 15 хвилин.

4. Потім зменшуємо вогонь до 180 градусів, додаємо до м'яса розмарин, накриваємо форму для випікання кришкою і випікаємо ще 50-55 хвилин до готовності індички.


  • Індичих гомілку - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Жирні вершки - 5 Ст. Ложок
  • Гілочка розмарину - 2 штуки
  • Сіль, перець - - За смаком
Індичих гомілку, приготована з часником і розмарином, виходить дуже м'якою і ароматною. Як гарнір до такої страви відмінно підходить рис і картопляне пюре. Блюдо дуже просте, практично холостяцьке, відмінно підходить для простого вечері після важкого робочого дня. Спробуйте!

Рецепт индюшиной гомілки з часником і розмарином:

1. Часник нарізаємо на невеликі часточки.

2. Індичі гомілки моєму, даємо їм обсохнути. За допомогою ножа робимо кілька надрізів, в які вставляємо шматочки часнику.

3. Щедро солимо і перчимо. Викладаємо у форму для випікання, зверху поливаємо половиною вершків і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин, після чого перевертаємо ніжки, поливаємо половиною вершків і ставимо в духовку ще на 15 хвилин.

4. Потім зменшуємо вогонь до 180 градусів, додаємо до м'яса розмарин, накриваємо форму для випікання кришкою і випікаємо ще 50-55 хвилин до готовності індички.

Схожі рецепти