Рецепт Каре ягня з розмарином і часником фото

Каре ягня з розмарином і часником
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Зелень , Баранина , Часник , Розмарин
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Ювілей
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ягняти в нашій родині я готую не часто, тільки в особливих випадках. Тому дане м'ясо асоціюється зі святковим столом. Адже воно і в правду дуже вишукане і урочисте. Підійде на Новий рік.

Опис приготування:

Головне в приготуванні м'яса - знайти до нього потрібні приправи. Тому я розповім вам цікавий варіант, як приготувати каре ягняти з розмарином і часником. Це просто приголомшливо ароматне гаряче, яке підкорить неймовірним смаком вашу сім'ю і гостей!

Спробуйте приготувати його на Новий рік.

  • Box yagnёnka - 1 кілограм
  • Розмарин свіжий - 1 пучок
  • Часник - 2 зубчики
  • Червоне вино - 100 мілілітрів
  • Бульйон - 250 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 кілограм
  • Обкладинка - 3 штуки (палички)
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
каре ягня з розмарином і часником - фото крок 1
Каре обробити на порції, помийте. Натріть його перцем, розмарином і маслом. Залиште на одну годину для маринування.
каре ягня з розмарином і часником - фото крок 2
Через цей час обсмажте м'ясо в сотейнику на оливковій олії до золотистого кольору. Потім влийте в нього червоне вино, бульйон. Під кришкою тушкуйте блюдо 40 хвилин.
каре ягня з розмарином і часником - фото крок 3
Приготуйте соус. Помийте і очистіть цибулю з часником, а потім наріжте їх і обсмажте на олії.
каре ягня з розмарином і часником - фото крок 4
Як ягня буде готовий, то вилийте з нього бульйон прямо до цибулі з часником. Посоліть і поперчіть суміш.
каре ягня з розмарином і часником - фото крок 5
Готуйте суміш близько 10 хвилин. Потім перекладіть її в блендер і перейдіть до рідкого стану. Влийте її до м'яса і киньте туди ж корицю.
каре ягня з розмарином і часником - фото крок 6
Після того, як м'ясо вбере в себе аромат кориці, його можна подавати. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре зі шпинатом і томатами.

Схожі рецепти