Каре ягня з розмарином і часником
(покроковий рецепт з фото)
Ягняти в нашій родині я готую не часто, тільки в особливих випадках. Тому дане м'ясо асоціюється зі святковим столом. Адже воно і в правду дуже вишукане і урочисте. Підійде на Новий рік.
Головне в приготуванні м'яса - знайти до нього потрібні приправи. Тому я розповім вам цікавий варіант, як приготувати каре ягняти з розмарином і часником. Це просто приголомшливо ароматне гаряче, яке підкорить неймовірним смаком вашу сім'ю і гостей!
Спробуйте приготувати його на Новий рік.
- Box yagnёnka - 1 кілограм
- Розмарин свіжий - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Червоне вино - 100 мілілітрів
- Бульйон - 250 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 кілограм
- Обкладинка - 3 штуки (палички)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Каре обробити на порції, помийте. Натріть його перцем, розмарином і маслом. Залиште на одну годину для маринування.
Через цей час обсмажте м'ясо в сотейнику на оливковій олії до золотистого кольору. Потім влийте в нього червоне вино, бульйон. Під кришкою тушкуйте блюдо 40 хвилин.
Приготуйте соус. Помийте і очистіть цибулю з часником, а потім наріжте їх і обсмажте на олії.
Як ягня буде готовий, то вилийте з нього бульйон прямо до цибулі з часником. Посоліть і поперчіть суміш.
Готуйте суміш близько 10 хвилин. Потім перекладіть її в блендер і перейдіть до рідкого стану. Влийте її до м'яса і киньте туди ж корицю.
Після того, як м'ясо вбере в себе аромат кориці, його можна подавати. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре зі шпинатом і томатами.