Смажена картопля з часником і розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Картопля і розмарин створені одне для одного, як блюдце для чашки. Розповім сьогодні, як приготувати смажену картоплю з часником і розмарином. Прекрасний варіант для вечері в колі сім'ї.
Смажена картопля з часником і розмарином відмінно поєднується з будь-якими м'ясними та рибними стравами і принесе задоволення вегетаріанцеві, якщо такі є серед ваших знайомих. Картопля з розмарином хороший в будь-якій ситуації і з будь-яким супроводом. Навіть в разі «веселого нальоту» в особі несподівано запалих друзів, які повертаються з прогулянки і відчувають звірячий голод
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Часник - 12 зубчиків
- Розмарин - 6 штук
- Паприка мелена - 1/2 чайних ложки
- Масло для смаження - 300 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
1. Наріжте картоплю на шматочки.
2. Відваріть картоплю до готовності.
3. Коли картопля стане м'яким, приправте його сіль, паприкою і перцем за смаком.
4. Додайте в киплячу олію розмарин і часник.
5. Обсмажте картопля в маслі до золотистого.
6. Видаліть зайвий жир з картоплі і подавайте її до столу.