Смажена картопля з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Якщо картоплю відварити, а потім посмажити на гусячому жиру, можна отримати незрівнянне блюдо. Картопля придбає чудову хрустку скоринку, а всередині буде дуже м'яким і ніжним.
Приготуємо чудовий смажену картоплю з розмарином. Для початку відваріть картоплю і поріжте її крупно. Розтопіть на сковороді жир, додайте часник, розмарин і викладіть картоплю. Обсмажте до рум'яної скоринки і відразу подайте на стіл. Смачного!
- Картопля - 10 штук
- Голівка часнику - 1 штука
- Гілочка розмарину - 4 штуки
- Гусячий жир - 1 Ст. Ложка
Картоплю відварити до готовності.
Розігрійте сковороду на вогні і розтопіть гусячий жир.
Часник порізати дольками і киньте на сковороду разом з розмарином.
Картопля поріжте великими шматками і також відправте на сковороду. Обсмажте на середньому вогні до появи рум'яної скоринки. В процес не перемішуйте лопаткою, а струшуйте сковорідку з вмістом. Це дозволить зберегти шматочки картоплі цілими і не перетворити блюдо в однорідну масу. Готову картоплю негайно подавайте на стіл.