Рецепт Смажена картопля з розмарином фото

Смажена картопля з розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Картопля , Зелень , Розмарин
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо картоплю відварити, а потім посмажити на гусячому жиру, можна отримати незрівнянне блюдо. Картопля придбає чудову хрустку скоринку, а всередині буде дуже м'яким і ніжним.

Опис приготування:

Приготуємо чудовий смажену картоплю з розмарином. Для початку відваріть картоплю і поріжте її крупно. Розтопіть на сковороді жир, додайте часник, розмарин і викладіть картоплю. Обсмажте до рум'яної скоринки і відразу подайте на стіл. Смачного!

  • Картопля - 10 штук
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Гілочка розмарину - 4 штуки
  • Гусячий жир - 1 Ст. Ложка
смажена картопля з розмарином - фото крок 1
Картоплю відварити до готовності.
смажена картопля з розмарином - фото крок 2
Розігрійте сковороду на вогні і розтопіть гусячий жир.
смажена картопля з розмарином - фото крок 3
Часник порізати дольками і киньте на сковороду разом з розмарином.
смажена картопля з розмарином - фото крок 4
Картопля поріжте великими шматками і також відправте на сковороду. Обсмажте на середньому вогні до появи рум'яної скоринки. В процес не перемішуйте лопаткою, а струшуйте сковорідку з вмістом. Це дозволить зберегти шматочки картоплі цілими і не перетворити блюдо в однорідну масу. Готову картоплю негайно подавайте на стіл.

Схожі рецепти