Рецепт Картопля, запечений з розмарином і часником фото

Картопля, запечений з розмарином і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Картопля, запечений з розмарином і часником, буде відмінним гарніром до будь-якої страви. Якщо ви не будете чистити його перед приготуванням, але залишити шкірку, то в ньому збережеться максимум вітамінів.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачний картопля, запечіть його в духовці цілком. Додайте до нього чебрець і розмарин, а також часник, щоб бульби просочилися ароматом. Ви можете додати будь-які трави або спеції на свій розсуд. Щоб дізнатися, як приготувати картоплю, запечений з розмарином і часником, уважно прочитайте поради з цього рецепта.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Часник - 6 зубчиків
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Чебрець - За смаком
  • Розмарин - За смаком
картопля, запечений з розмарином і часником - фото крок 1
Для цієї страви вибирайте дрібну картоплю, він швидше пропечеться і його буде зручніше їсти. Гарненько промийте бульби під проточною водою, почистивши щіткою, але kozhitsu НЕ стріляти. Перекладіть картоплю в миску, додайте до нього оливкову олію.
картопля, запечений з розмарином і часником - фото крок 2
Приправити сіллю і poperčite Klubni. Сіль краще брати велику морську, а перець - свіжозмелений. Також додайте в миску зубчики часнику, які також не слід чистити від лушпиння.
картопля, запечений з розмарином і часником - фото крок 3
Візьміть великий аркуш пергаменту для запікання. Візуально розділіть його на дві рівні частини. На одну викладіть картоплю, додавши за смаком гілочки чебрецю і розмарину.
картопля, запечений з розмарином і часником - фото крок 4
Накрийте картопля другою частиною пергаменту, акуратно загорнувши і скріпивши шов. Перекладіть картоплю на деко і поставте в духовку, розігріту до двохсот градусів. Запікайте сорок п'ять хвилин. Потім розірвіть пергамент і запікайте картопля ще десять хвилин до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти