Картопля, запечений з розмарином і часником
(покроковий рецепт з фото)
Картопля, запечений з розмарином і часником, буде відмінним гарніром до будь-якої страви. Якщо ви не будете чистити його перед приготуванням, але залишити шкірку, то в ньому збережеться максимум вітамінів.
Щоб приготувати смачний картопля, запечіть його в духовці цілком. Додайте до нього чебрець і розмарин, а також часник, щоб бульби просочилися ароматом. Ви можете додати будь-які трави або спеції на свій розсуд. Щоб дізнатися, як приготувати картоплю, запечений з розмарином і часником, уважно прочитайте поради з цього рецепта.
- Картопля - 1 кілограм
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Часник - 6 зубчиків
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Чебрець - За смаком
- Розмарин - За смаком
Для цієї страви вибирайте дрібну картоплю, він швидше пропечеться і його буде зручніше їсти. Гарненько промийте бульби під проточною водою, почистивши щіткою, але kozhitsu НЕ стріляти. Перекладіть картоплю в миску, додайте до нього оливкову олію.
Приправити сіллю і poperčite Klubni. Сіль краще брати велику морську, а перець - свіжозмелений. Також додайте в миску зубчики часнику, які також не слід чистити від лушпиння.
Візьміть великий аркуш пергаменту для запікання. Візуально розділіть його на дві рівні частини. На одну викладіть картоплю, додавши за смаком гілочки чебрецю і розмарину.
Накрийте картопля другою частиною пергаменту, акуратно загорнувши і скріпивши шов. Перекладіть картоплю на деко і поставте в духовку, розігріту до двохсот градусів. Запікайте сорок п'ять хвилин. Потім розірвіть пергамент і запікайте картопля ще десять хвилин до рум'яної скоринки.