Рецепт Картопля, запечений з розмарином в духовці фото

Картопля, запечений з розмарином в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Зелень, Розмарин
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Розповім, як приготувати картоплю, запечений з розмарином в духовці. У вас вийде смачне, ситне і дуже ароматне блюдо - відмінний гарнір, який можна подати і до риби, і до м'яса, і з овочами!

Рецепт приготування картоплі, запеченого з розмарином в духовці - для вас! Готувати його дуже легко, блюдо буде готово досить швидко, але при цьому воно не зажадає від вас особливих фінансових затрат або кулінарних умінь, як і годиться, все геніальне просто! Рекомендую вам спробувати це блюдо, вам точно сподобається!

  • Картопля молода - 800 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин - 2-4 штук (кілька гілочок)
  • Часник - 1 штука (одна середня головка)
  • Спеції - За смаком
картопля, запечений з розмарином в духовці - фото крок 1
1. Все гранично просто: картоплю моєму, найбільші бульби розрізаємо навпіл, і вони, де шкурка товста, Наскрібши ножем з усіх боків. Ретельно промиємо картопля.
картопля, запечений з розмарином в духовці - фото крок 2
2. Викладаємо його в форму, посипаємо спеціями і поливаємо маслом.
картопля, запечений з розмарином в духовці - фото крок 3
3. Перекладаємо часником і гілочками розмарину, відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів, пекти на півгодини.
картопля, запечений з розмарином в духовці - фото крок 4
4. Готову картоплю я при подачі трохи тисну зверху товкачем. Смачного!

Схожі рецепти