Картопля, запечений з розмарином в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати картоплю, запечений з розмарином в духовці. У вас вийде смачне, ситне і дуже ароматне блюдо - відмінний гарнір, який можна подати і до риби, і до м'яса, і з овочами!
Рецепт приготування картоплі, запеченого з розмарином в духовці - для вас! Готувати його дуже легко, блюдо буде готово досить швидко, але при цьому воно не зажадає від вас особливих фінансових затрат або кулінарних умінь, як і годиться, все геніальне просто! Рекомендую вам спробувати це блюдо, вам точно сподобається!
- Картопля молода - 800 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Розмарин - 2-4 штук (кілька гілочок)
- Часник - 1 штука (одна середня головка)
- Спеції - За смаком
1. Все гранично просто: картоплю моєму, найбільші бульби розрізаємо навпіл, і вони, де шкурка товста, Наскрібши ножем з усіх боків. Ретельно промиємо картопля.
2. Викладаємо його в форму, посипаємо спеціями і поливаємо маслом.
3. Перекладаємо часником і гілочками розмарину, відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів, пекти на півгодини.
4. Готову картоплю я при подачі трохи тисну зверху товкачем. Смачного!