Рецепт Відбивні з індичих сердець фото

Відбивні з індичих сердець
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Індичка, Птах, Серце
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Використання субпродуктів може стати чудовою альтернативою м'ясу. Рецепт приготування відбивних з індичих сердець досить простий і його під силу повторити навіть початківцю кулінарові.

Приготувати відбивні з індичих сердець в домашніх умовах можна в декількох паніровці, щоб зробити блюдо ще більш цікавих. Замаринувати їх попередньо можна з додаванням різних спецій або трав.

  • Серце індиче - 350-450 грам
  • Сметана або майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
відбивні з індичих сердець - фото крок 1
1. Сердечка необхідно як слід вимити, обсушити паперовим рушником.
відбивні з індичих сердець - фото крок 2
2. Гострим ножем акуратно розрізати навпіл, але не дорізаючи до кінця.
відбивні з індичих сердець - фото крок 3
3. На шматочок харчової плівки або поліетиленовий пакет викласти серця, а зверху накрити ще одним шматочком. Кухонним молоточком акуратно відбити серця.
відбивні з індичих сердець - фото крок 4
4. Підсолити трохи за смаком і змастити невеликою кількістю майонезу або сметани. Також в рецепт приготування відбивних з індичих сердець можна використовувати молоко або різні сметанний соуси.
відбивні з індичих сердець - фото крок 5
5. Яйця вбити в невелику мисочку, посолити і поперчити за смаком.
відбивні з індичих сердець - фото крок 6
6. Просіяти невелику кількість борошна в тарілку і через 15-20 хвилин обваляти сердечка з усіх боків.
відбивні з індичих сердець - фото крок 7
7. Потім занурити в збите яйце зі спеціями. Цей простий кляр можна доповнити також невеликою кількістю молока, свіжою зеленню або тертим сиром, щоб відбивні з індичих сердець в домашніх умовах були ще смачніше.
відбивні з індичих сердець - фото крок 8
8. На сковороду налити трохи олії і розігріти його. Відправити туди відбивні і смажити на середньому вогні до готовності. При бажанні на сковороду налити трохи водички, щоб вони краще протушкувати. Подавати до столу їх краще гарячими з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти