Відбивні з індичих сердець
(покроковий рецепт з фото)
Використання субпродуктів може стати чудовою альтернативою м'ясу. Рецепт приготування відбивних з індичих сердець досить простий і його під силу повторити навіть початківцю кулінарові.
Приготувати відбивні з індичих сердець в домашніх умовах можна в декількох паніровці, щоб зробити блюдо ще більш цікавих. Замаринувати їх попередньо можна з додаванням різних спецій або трав.
- Серце індиче - 350-450 грам
- Сметана або майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Сердечка необхідно як слід вимити, обсушити паперовим рушником.
2. Гострим ножем акуратно розрізати навпіл, але не дорізаючи до кінця.
3. На шматочок харчової плівки або поліетиленовий пакет викласти серця, а зверху накрити ще одним шматочком. Кухонним молоточком акуратно відбити серця.
4. Підсолити трохи за смаком і змастити невеликою кількістю майонезу або сметани. Також в рецепт приготування відбивних з індичих сердець можна використовувати молоко або різні сметанний соуси.
5. Яйця вбити в невелику мисочку, посолити і поперчити за смаком.
6. Просіяти невелику кількість борошна в тарілку і через 15-20 хвилин обваляти сердечка з усіх боків.
7. Потім занурити в збите яйце зі спеціями. Цей простий кляр можна доповнити також невеликою кількістю молока, свіжою зеленню або тертим сиром, щоб відбивні з індичих сердець в домашніх умовах були ще смачніше.
8. На сковороду налити трохи олії і розігріти його. Відправити туди відбивні і смажити на середньому вогні до готовності. При бажанні на сковороду налити трохи водички, щоб вони краще протушкувати. Подавати до столу їх краще гарячими з улюбленим гарніром.